Dr. Temt Aloe vera maska, 250 mL

Dr. Temt Aloe vera maska je inovativen kozmetični tretma z esenco aloe vere, ki nudi dobro navlaženost, regeneracijo ter popravi elastičnost kože. Dr. Temt Aloe vera maska je inovativen kozmetični tretma z esenco aloe vere, ki nudi dobro navlaženost, regeneracijo ter popravi elastičnost kože.
803740 19557

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Temt Aloe vera maska je inovativen kozmetični tretma z esenco aloe vere, ki nudi dobro navlaženost, regeneracijo ter popravi elastičnost kože.

Aloe vera v maski omogoča intenzivno čiščenje s poudarkom na globinskem vlaženju kože obraza. Po nanosu te kremne maske je koža polepšana, izrazito gladka, tekstura kože pa je vidno izboljšana.

Dr. Temt Aloe vera maska je obogatena s kaolinsko glino, ki omogoča globinsko čiščenje kože, regeneracijo le-te in izboljšano vlaženje. Po uporabi maske je koža ponovno navlažena, očiščena, učvrščen pa je tudi njen tonus.

Učinkovine Dr. Temt Aloe vera maske

Masko plemeniti ekstrakt aloe vere, glicerina (le-ta deluje globinsko vlažilno), bolus alba gline ter izvleček hamamelisa.

Masko uporabite po potrebi oziroma optimalno do 3 krat tedensko.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

To naj bi bilo obdobje, ko ponovno odkrijemo sebe, ocenimo svojo življenjsko pot in njen smisel ter si zastavimo nove cilje in naloge.

Veliko žensk večino svojega časa poskuša ugoditi potrebam drugih ljudi. Veliko truda vložimo v skrb za otroke, moža, starše in prijatelje. Trudimo se, da bi bili takšni, kot si nas želijo, in pogosto izgubimo občutek, ka] v resnici smo in kakšne so naše lastne želje.

V želji, da bi ustregli ljudem okoli nas, velikokrat končamo s prazno notranjostjo. Ko dosežemo srednja leta, nas veliko postopa naokoli s pridobljeno »modrostjo« družbe, ostanki starih navad in tradicij, izrabljeni mi strahovi ter prepričanji, ki so pogosto izposojena.

Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories Dr. Temt Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov