Dr. Temt Combinal Eyelash čistilo za trepalnice pred barvanjem, 125 mL

Je kot nalašč za čiščenje vek, trepalnic, obrvi in kože obraza.<br><br><span class="modro"><span style="font-weight: bold;">Proizvod ima 10 dnevni dobavni rok, pogoj za naročilo je plačilo po predračunu.</span></span><br> Je kot nalašč za čiščenje vek, trepalnic, obrvi in kože obraza.

Proizvod ima 10 dnevni dobavni rok, pogoj za naročilo je plačilo po predračunu.
19382 19382

Ocene in mnenja

Opis

Je kot nalašč za čiščenje vek, trepalnic, obrvi in kože obraza. Je odlično za čiščenje in pripravo kože pred barvnim postopkom.

Uporaba:

Po uporabi čistila bo barva bolje prodrla v strukturo vek oz. trepalnic, kar ima za posledico bolj intenzivno dolgotrajno barvo.

Lahko se uporablja tudi kot dnevno čiščenje za trepalnice.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Beljakovinska superhrana - piščanec, puran in pusta govedina

Le kaj bi bilo lahko še lepšega na piščancu? Pečene piščančje prsi brez kože imajo samo 120 do 140 kalorij, vse beljakovine, ki jih potrebujete, in manj kot pol maščobe, kot je dobite z govejo zarebrnico.

Piščanec je vsestranski - v glavni vlogi nastopa v vsem, od piščančje juhe za kosilo do sočne pečene ptice za nedeljsko kosilo. Se vam mudi? Že pripravljenega najdete skoraj povsodsendviče s piščancem na žaru dobite v skoraj vseh restavracijah s hitro prehrano (pa brez majoneze, prosim).

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories Dr. Temt Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja