Dr. Temt Combinal Skin Protection zaščitna krema, 100 mL

Zaščitna krema se uporablja za zaščito kože med barvanjem trepalnic in obrvi.<br><br><span class="modro"><span style="font-weight: bold;">Proizvod ima 10 dnevni dobavni rok, pogoj za naročilo je plačilo po predračunu.</span></span><br> Zaščitna krema se uporablja za zaščito kože med barvanjem trepalnic in obrvi.

Proizvod ima 10 dnevni dobavni rok, pogoj za naročilo je plačilo po predračunu.
19401 19401

Ocene in mnenja

Opis

Zaščitna krema se uporablja za zaščito kože med barvanjem trepalnic in obrvi. Zaščitna krema se lahko uporablja tudi za zaščito rok.

Glavne sestavine tega izdelka so:

glicerin (izboljša vlažnost, gladi) in vazelin (zadrži vlago).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Ne pričakujte, da boste že jutri igrali tenis, lahko pa pričakujete, da boste po kratkem počitku lahko vstali in opravljali večino vsakodnevnih opravkov. Vendar se ne naprezajte preveč.

Vzemite si čas za sproščujoče raztezanje, kot je joga Mnogi med nami vrsto let nezavedno napenjamo zgornji in spodnji del hrbta. Obstaja nekaj dokazov, da lahko duševni stres povzroči fizični stres, ki nato čezmerno zategne mišice, to pa povzroča bolečino. Če vas muči kronični stres, potrebujete redne odmerke zdravilnega raztezanja. Joga je odlična oblika, vendar bo
tudi redno počasno raztezanje dobro delovalo.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories Dr. Temt Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja