Dr. Temt Combinal Velvet Lashes bazam za trepalnice, 7 mL

Dr. Temt Combinal Velvet Lashes bazam za trepalnice je učinkovit napreden bazam, ki je namenjen temeljiti obnovi trepalnic kot tudi obrvi. Dr. Temt Combinal Velvet Lashes bazam za trepalnice je učinkovit napreden bazam, ki je namenjen temeljiti obnovi trepalnic kot tudi obrvi.
19543 19543

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Temt Combinal Velvet Lashes bazam za trepalnice je učinkovit napreden bazam, ki je namenjen temeljiti obnovi trepalnic kot tudi obrvi. 

Trepalnice so z uporabo Combinal Velvet Lashes izrazito sijoče, ter regenerirane. Na videz so tudi daljše, okrepljene, razbohotene in predvsem zapeljivejše. Trepalnite Dr. temt izrazito definira in poudari vsako trepalnico posebej.

Dr. Temt Combinal Velvet Lashes bazam je narejen iz številnih eteričnih olj ter precizno izbranih količin botaničnih naravnih olj - med drugim pa je obogaten tudi z ricinusovim oljem ter naravnim oljem argana.

Če so trepalnice izrazito lomjive, šibke, obrvi pa morebit redkejše je kozmetičen izdelek primeren način za njihovo hitro regeneracijo ter enostavno uporabo.

Izdelka ni smiselno uporabljati:

- na permanentnih trepalnicah

- na semi permanentnih tipih maskar

Dr. Temt Combinal Velvet Lashes bazam - uporaba pripomočka

Izdelek nanesite vsakodnevno, prede nočnim počitkom na oslabljene korenine ter na celotno trepalnico.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Nasveti za mlade mame

Čeprav hrepenite po domu, izkoristite čas v porodnišnici, da si obnovite moči. Prosite za nasvete svojega zdravnika in babico. Naj vam ne bo nerodno prositi za pomoč, saj vam bodo sorodniki in prijatelji radi pomagali.

Privajanje na materinstvo

• Skrb za otroka delite s partnerjem že v porodnišnici. Če se tega naučita skupaj, bo partner, ko boste prišli domov, laže prevzel pobudo in z vami delil obveznosti.

 • Pripravite se na čas, ko boste sami. Že v materinski šoli si poskusite ustvariti krog prijateljic, na katere se boste lahko zanesli, ko se bo vaš partner po tednu ali dveh vrnil na delo, starši in prijatelji pa k svojim vsakodnevnim obveznostim.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories Dr. Temt Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov