Dr. Temt Elience Age Defence maska, 100 mL

Dr. Temt Elience Age Defence maska je prijetno negovalna kremna maska, ki je primerna učvrščevanju, vlaženju, regeneracijo in obnovi kožne povrhnjice. Dr. Temt Elience Age Defence maska je prijetno negovalna kremna maska, ki je primerna učvrščevanju, vlaženju, regeneracijo in obnovi kožne povrhnjice.
19364 19364

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Temt Elience Age Defence maska je prijetno negovalna kremna maska, ki je primerna učvrščevanju, vlaženju, regeneracijo in obnovi kožne povrhnjice.

Tip kože:
Za mastno in mešano kožo, za vse tipe kože, ki so še tako občutljivi.

Dr. Temt Elience Age Defence maska je obogatena s števinimi negovalnimi ekstakti, vsebuje matične celice arabskega bombaža, ki kožo regenerira ter deluje lahkotno proti nastanku starostnih gub in gubic.

Videz kože je po nanosu kozmetičnega tretmaja izrazito izboljšan in očiščen.

Aktivne sestavine so kombinacija zeliščnih izvlečkov za čiščenje kože.

Glavne sestavine:

arabski bombaž, Syn-Ake, Syn-Coll, vitamin A, vitamin E, mandljevo olje, glicerin

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

V tej knjigi smo upoštevali to novo razmišljanje. Toda kalcij je še vedno pomemben, in to ne le za kosti. Obstaja veliko dokazov, da zadosten vnos kalcija pomaga nadzorovati krvni tlak, znižuje tveganje za preddiabetično stanje, imenovano inzulinska rezistenca ter celo pomaga preprečevati raka debelega črevesja in izgubo spomina. Toda ali ga potrebujete 1200 mg na dan, ali prej 700 mg na dan, kot priporočajo britanske zdravstvene službe? Menimo, da morata o tem odločiti vi in vaš zdravnik.

 Če povežete to z manjšimi količinami kalcija v drugi hrani, ki jo uživate, boste dobili okoli 900 mg. Če hočete doseči 1200 mg, dodaj te eno kalcijevo tableto na dan. Če vam zdravnik svetuje manjši dnevni vnos, ravnajte temu ustrezno.

Morda ste slišali, da je kalcij čudežni mineral za zmanjševanje telesne teže. Resnica je, da so si raziskave o tem vprašanju nasprotujoče. Nekaj pa verjetno drži: če ne pijete mleka ali ne dobite zadosti kalcija iz drugih virov, vam lahko pomaga dodajanje nemastnega mleka ali drugih nemastnih mlečnih izdelkov.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories Dr. Temt Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja