Dreamweaver revolucionarna spalna maska

Dreamweaver je maska nemenjena zdravemu spancu brez zunanjih dražljajev. Dreamweaver je maska nemenjena zdravemu spancu brez zunanjih dražljajev.
469122 20320

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 2
Ocena izdelka:
Ajda **** 8. 11. 2019 07:28
Sicer zanimiv koncept, vendar z masko nisem mogla spati. Moti me trak, ki se ovija okrog las. Dejans... Preberi več
Romana **** 17. 06. 2017 21:35
Super...zdaj lahko zaspim poleg mojega, ki bere pozno v noč. Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Dreamweaver je maska nemenjena zdravemu spancu brez zunanjih dražljajev. Oblikovana je tako, da se popolnoma prilega obliki obraznega predela na katerega masko pričvrstimo. Kljub temu, da sem maska Dreamweaver odlično prilega pa ob enem omogoča tudi prosto premikanje oči trepalnic.

Ob enem vam skupaj z masko podarjamo tudi brezplačen par ušesnih zamaškov, ki odlično zadušijo še tako glasen zvok. Tako lahko Dreamweaver masko uporabljate na vlakih, pri potovanjih, v avtobusih in tudi povsod tam, kjer je osvetljenost previsoka in ne omogoča kvalitetnega spanca.

Dreamweaver splalna maska je dostopna v ČRNI barvi. Nameščanje poteka tako, da le-to namestimo s pomočjo priročnih trakov, ki so po naravi elastični. Pri tem pazimo tudi na lase, da se ti ne zapletejo.

Prednosti Dreamweaver spalne maske

je lahka
enostavna za uporabo
se prilagodi konturam obraza
jo je moč oprati in čistiti
primerna najrazličnejšim oblikam obraza
namenjena je za večkratno uporabo

Pomni!
V video predstavitvi (pod sliko izdelka) vam želimo pokazati kako pravilno in na enostaven način vstavite zamaške v uho!

Kako uporabljamo zamaške Dreamweaver?

Le-te zvijemo v obliko cilindra (s predhodno očiščenimi rokami), z drugo roko sežemo preko glave in primemo uho tako, da zravnamo slušno cev - nato čimhitreje potisnemo ušeno masko v ušesno votlino in počakamo, da zamašek zapolne le-to.

Otroci lahko izdelek uporabljajo le pod nadzorom staršev. Izdelek se lahko uporablja le na suhem in ni primeren uporabi pri vodnih športih ali kako drugače v vodi. V kolikor se ta navodila ne upoštevajo lahko zamašek izgubi lastnosti uporabnega izdelka.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lekarna Žužemberk Lekarna Žužemberk
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja