Drop Defence za oči kapljice z UV zaščito, 10 mL

Drop Defence je vlažilna zaščitna raztopina za oči z UV-zaščito, ki vsebuje vitamin B2 (riboflavin), vitamin E TPGS, MSM, aminokisline in hialuronsko kislino 0,1 %. Brez konzervansov. Drop Defence je vlažilna zaščitna raztopina za oči z UV-zaščito, ki vsebuje vitamin B2 (riboflavin), vitamin E TPGS, MSM, aminokisline in hialuronsko kislino 0,1 %. Brez konzervansov.
946664 16496

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Drop Defence je vlažilna zaščitna raztopina za oči z UV-zaščito, ki vsebuje vitamin B2 (riboflavin), vitamin E TPGS, MSM, aminokisline in hialuronsko kislino 0,1 %. Brez konzervansov.

Površino očesa ščiti pred UV-žarki in močno modro svetlobo ter izboljšuje vlažnost površine očesa, s čimer prispeva k zaščiti roženičnega epitelija pred različnimi dejavniki stresa.

Natrijev hialuronat mehansko medsebojno deluje s sluzno plastjo solznega filma, tako da zadržuje vodo in podaljšuje stabilnost očesne površine.

Sinergijska dejavnost aminokislin hrani očesno površino, uravnava pH in osmolarnost solz ter izboljšuje zaščito epitelija pred stresom zaradi UV-žarkov in modre svetlobe.

Vitamin E TPGS povečuje vlažnost očesne površine.

Učinek Drop Defence kapljic z UV zaščitno funkcijo

Raztopina za oči učinkuje varovalno, zaščitno in antioksidativno proti poškodbam zaradi UV-žarkov ter pospešuje naravni obnovitveni proces.

Kapljice za oči Drop Defence so edinstvena in odobrena osebna zaščitna oprema, ki ščiti roženico, očesno lečo in mrežnico pred UV-sevanjem, modro svetlobo, umetnimi svetlobnimi viri in podaljšano izpostavljenostjo soncu ter preprečuje poškodbe, kot so fotokeratitis, fotokeratokonjunktivitis, katarakta in starostna degeneracija rumene pege.

  • Kapljice za oči Drop Defence ohranijo očesno površino navlaženo in zaščiteno.
  • Kapljice za oči Drop Defence so osebna zaščitna oprema (Personal Protective Equipment).
  • Kapljice za oči Drop Defence so primerne tudi za uporabnike kontaktnih leč.

Indikacije za uporabo Drop Defence vlažilno zaščitnih kapljic

Kapljice za oči Drop Defence ščitijo pred škodljivimi učinki UV-žarkov, modre svetlobe, sončne svetlobe in umetne svetlobe.

Kapljice za oči Drop Defence preprečujejo nastanek fotokeratitisa in fotokeratokonjunktivitisa zaradi UV-žarkov.

Kapljice za oči Drop Defence preprečujejo nastanek katarakte zaradi UV-žarkov.

Kapljice za oči Drop Defence preprečujejo staranje rumene pege zaradi UV-žarkov in modre svetlobe.

Kapljice za oči Drop Defence so indicirane pri dolgotrajni izpostavljenosti računalniku, videoterminalom in televiziji.

Kapljice za oči Drop Defence so indicirane pri intenzivni in dolgotrajni izpostavljenosti UV-žarkom.

Kapljice za oči Drop Defence so indicirane pri športu in aktivnostih na prostem.

Kapljice za oči Drop Defence so indicirane v okoljih z visoko izpostavljenostjo UV-žarkom (gore, morje, tropska območja itd.).

Dajanje izdelka ne zmanjšuje ostrine vida ali zaznave barv in ne spreminja kontrastne občutljivosti.

Sestavine kapljic

Natrijev riboflavin fosfat, vitamin E TPGS, natrijev hialuronat, metil sulfonil metan, L-prolin, L-glicin, L-lizin klorohidrat, L-levcin, dibazični natrijev fosfat dodekahidrat, natrijev klorid, voda za injekcije.

Brez konzervansov.

Shranjevanje in rok uporabe

Shranjevati na temperaturi do 30 stopinj Celzija, po odprtju je izdelek uporaben še do 2 meseca.

Priporočeno doziranje Drop Defence kapljic

Ena do dve kapljici v posamezno oko ob enkratnem nanosu.

Število dnevnih nanosov po potrebi, priporočeno zaradi UV zaščite je vsaj dvakrat dnevno (npr. ob 9. uri in ob 13. uri). Enkraten nanos naj bi ščitil oko najmanj 3 ure.

Navodila za uporabo kapljic

Navodila za uporabo za končne uporabnike v slovenščini in v angleščini so na papirju v vsakem Drop Defence pakiranju v Sloveniji.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Naj bo vaša postelja namenjena samo seksu in spanju »Ne glejte televizije v postelji in ne plačujte računov v postelji,« pravi dr. Vitiello. »Postelje ne smete povezovati z dejavnostmi, ki vas ohranjajo budne ali vam vzbujajo skrbi.«

Ustvarite si urejeno zavetje

Vaši možgani si zaslužijo umirjeno, urejeno in prijetno okolje, brez zaskrbljujočih opominov, kot so košare perila, ki ga je treba zlikati, kupi časopisov, ki jih je treba razvrstiti, ali položnice, ki jih je treba plačati. Razmislite tudi, da bi stene prepleskali v umirjene barve. Kaj menite o modrozeleni ali bledo vijoličnomodri ?
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Clorexyderm Clorexyderm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov