Družinski homeopatski vodnik

Bralke in bralci se bodo seznanili s homeopatskim pristopom k celostni obravnavi bolnika, ki učinkovito vzpodbuja naravno zmožnost naše samoozdravitve. Bralke in bralci se bodo seznanili s homeopatskim pristopom k celostni obravnavi bolnika, ki učinkovito vzpodbuja naravno zmožnost naše samoozdravitve.
460389 18393

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 2
Ocena izdelka:
NINA **** 18. 10. 2018 21:45
Vse informacije na enem mestu. Preberi več
Tjaša **** 5. 12. 2017 18:24
Knjiga nam zelo koristi, primerna je tudi za začetnike,po mojem mnenju, bi jo moral imeti vsak, ki ž... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Družinski homeopatski vodnik avtoric Lidije Blažič mag. farm. in Indire Zanco mag. farm. predstavlja preglednico osnovnih in najpogosteje rabljenih homeopatskih zdravil, ki sodijo v domačo lekarno:

- seznanja bralce s homeopatskim pristopom k celostni obravnavi bolnika, ki učinkovito vzpodbuja naravno zmožnost naše samoozdravitve,
- knjiga povdarja, da homeopatska zdravila zaradi vsebovanih minimalnih količin zdravilnih učinkovin nimajo neželenih stranskih učinkov,
- povdari načelo, da homeopatska zdravila ne vplivajo na delovanje konvencionalnih zdravil in jih lahko pri kroničnih boleznih jemljemo tudi sočasno s klasičnimi zdravili.

Knjiga vsebuje tudi preglednico osnovnih in najpogosteje rabljenih homeopatskih zdravil, ki sodijo v domačo lekarno.

Kot pripomoček pri svetovanju je dobrodošla ne le laikom, temveč tudi farmacevtom. Zelo koristen je tudi dodatek dveh kazal za lažje iskanje določenih zdravstvenih težav in posameznih homeopatskih zdravil na koncu knjige.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Pogosto se alergija na zdravilo pokaže s pojavom izpuščaja. Urtikarijo (oziroma koprivnico) lahko povzrocajo različni antibiotiki ali aspirin, Alergija na zdravilo se lahko kaže z dramatičnim potekom s slabostjo, drisko, piskanjem, otekanjem obraza in jezika (angioedem) in kolapsorn. Osebe, pri katerih je prišlo do hude alergične reakcije, potrebujejo zdravljenje in opazovanje v bolnišnici, Vnovična izpostavljenost zdravilu, ki je nekoe že izzvalo nastanek izpuščaja ali angioederna, lahko vodi v razvoj anafilaksije.

Preobčutljivost se lahko razvije po vsaj eni predhodni izpostavitvi zdravilu, Običajno lahko ljudje prvič vzamejo zdravilo brez poslcdične alergične reakcije, izpuščaj pa se lahko razvije med zdravljenjem.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Remedia Homeopathie Remedia Homeopathie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja