Ducray anaphase+ šampon proti izpadanju las - 200 ali 400 mL

Ducray anaphase+ šampon proti izpadanju las je namenjen predvsem negovanju krhkih, izredno lomljivih las. V kolikor v vaših laseh ni življenja preizkusite ta šampon in presenečeni boste nad njegovim učinkom.
15342 15342

Ocene in mnenja

Opis

Ducray anaphase+ šampon proti izpadanju las je namenjen predvsem negovanju krhkih, izredno lomljivih las. V kolikor v vaših laseh ni življenja preizkusite ta šampon in presenečeni boste nad njegovim učinkom.

Ducray anaphase+ šampon bazira predvsem na sestavinah, kot so: nikotinski estri tokoferola pod oznako GP4G in pripomore k pripravi lasišča ter preventivi proti izpadanju las, kadar je to prekomerno. Originalna komibinacija sestavin spodbuja naravno regeneracijo v samem korenu laspapilarne celice v korenu lasu pa oplemeniti z ustreznimi mikorelementi, ki jih papila potrebuje za rast lasu.

Anaphase šampon je prijetne kremne teksture in je ob enem obogatena formulacija s sledečimi vitamini: B5, B6 in B8 in vitamini, ki so priporočeni predvsem za krhke in šibke lase. Dnevna uporaba Ducray anaphase+ šampona daje vašim lasem moč, volumen in vitalnost. Kremasta tekstura omogoča prijetno masažo lasišča. 

Navodila za uporabo Ducray anaphase+ šampona

Anaphase šampon uporabljajte samostojno ali v kombinaciji z drugimi zdravili, ki jih uporabljate za tretma proti izpadanju las. Šampon lahko uporabite tako pogosto, kot želite in je to potrebno. Preprečite stik z očmi.

Kremni šampon nanesite na vlažne lase, lase masirajte 2-3 minute nakar šampon dobro pserite, osušite lase z brisačo ter osušite s fenom.

Sestavine Ducray anaphase+ šampona

Šampon vsebuje vitamine B kompleksa in sicer: B5, B6 in B8; vitamin H ali biotin, kompleks Ruscus, betain, cinkov pirition

Biotin prispeva k ohranjanju lepih ter negovanih las, medtem ko cinkov pirition pripomore k pomirjanju prekomerno razdraženega lasišča.

Za koga je šampon Ducray anaphase+ primeren?

  • za vse osebe z lomljivimi lasmi
  • za moške in ženske
  • kadar so lasje na videz opustošeni
  • kadar v laseh ni življenja
  • kot podporna terapija pri zdravljenju izpadanja las

Priloge

Sestavine

AQUA. SODIUM LAURETH SULFATE. BETAINE. GLYCERIN. SODIUM COCOAMPHOACETATE. ACRYLATES COPOLYMER. CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. ALCOHOL. BIOTIN. CITRIC ACID. PARFUM. GLYCERYL LAURATE. GLYCOL DISTEARATE. HYDROLYZED WHEAT PROTEIN. PANTHENOL. PANTOLACTONE. PHENOXYETHANOL. POLYQUATERNIUM-7. PYRIDOXINE HCL. RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT. SALICYLIC ACID. SODIUM BENZOATE. SODIUM CHLORIDE. SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHERYL NICOTINATE

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Povratno sporočanje (feedback) ima pri sporazumevanju zelo pomembno vlogo. Da bo stik med ljudmi resnično sporazumevanje, morajo sporočevalci in poslušalci posredovati tudi doživljanje podanih sporočil, saj ne gre le za medsebojno obveščanje, ampak predvsem za medsebojno usklajevanje, ki naj vsem udeležencem omogoči, da sporočilo vgradijo vase. Tako sporazumevanje je možno ob upoštevanju načela dejavnega (aktivnega) poslušanja, ki temelji na povratnem sporočanju o doživljanju sporočil, in sicer po starem francoskem pravilu:

Rečeš mi lahko, kaj misliš, a mi moraš povedati, kako čutiš.

Šele potem te bom dojel in tvoje mnenje morda sprejel.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ducray Ducray
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja