Ducray extra doux šampon, 300mL

Posebno nežen šampon formuliran posebej za občutljive lase. Posebno nežen šampon formuliran posebej za občutljive lase.
530336 1468

Ocene in mnenja

Opis

DUCRAY Extra Doux šampon je posebno nežen šampon formuliran posebej za občutljive lase. Vsebuje amino kisline in tako krepi lase in in ohranja lase lepe in celovite. Lasje z uporabo šampona postanejo vidno bolj odporni in sijoči. Šampon DUCRAY Extra Doux lahko uporabljate vsak dan.Primeren je za celotno družino, tudi za tiste člane ki imajo zelo občutljivo lasišče.

Uporaba

šampon nanesite na mokro lasišče, nežno vmasirajte nato pustite delovati nekaj minut in izperite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Ciklus v krvi je neustaljen in traja od 36 do 48 ur, skoraj toliko kolik ciklus pri vrsti P. vivax. To malarijo zato nekateri imenujejo tudi terciana. K je pogosto smrtna, jo imenujejo maligna terciana. Mrazenje, vročina in potenj se ne razločujejo od znakov pri infekciji s plazmodijem P. viva x, le da so hujšO splošni bolezenski znaki pa še bolj izraziti. Skoraj vedno obstajajo znaki okva re možganov, kakršni so zaspanost, stupor in celo koma. Vse to je posledi krvnih strdkov v možganskih kapilarah. Okvare so tudi v drugih orga . kar razumljivo vpliva na bolezenske znake. Posebno občutljivi so prebav cev, ledvice, jetra, vranica in kostni mozeg. Bolniki umirajo zaradi krvavitev kak bistveni organ (nadledvice, ledvice, možgani) ali pa zaradi slabokrvnos in zastrupitve. Število eritrocitov, kakor smo že omenili, se lahko zmanjša manj kakor milijon v mm.

Hud zapletljaj infekcije s tem zajedavcem je "blackwater fever", ki je n mara alergijski odziv, pri katerem se nabirajo čepi hemoliziranih eritrocitov ledvičnih telescih. Seč je temno rdečerjav.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ducray Ducray
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja