Simon Ašič čaj za osvežitev 10, 50 g

Simon Ašič čaj za osvežitev je čaj, ki je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča Simon Ašič čaj za osvežitev je čaj, ki je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča
524336 29744

Ocene in mnenja

Opis

Simon Ašič čaj za osvežitev je čaj, ki je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča. a

Simon Ašič čaj za osvežitev je namenjen vsem, ki radi uživajo ob sodelici dobrega čaja. Podpora vašemu dobremu počutji je s pomočjo tega naravnega čaja izboljšana. S pitjem tega povsem naravnega čaja se boste počutili preprosto bolje.

Pri katerih simptomih je smiselno uživanje Simon Ašič čaja za osvežitev?

  • kadar vam nekaj manjka
  • kadar potrebujete dodatno tekočino
  • kadar potrebujete vzpodbudo za pitje čaja

Za koga je Simon Ašič čaj za osvežitev primeren?

Čaj naj uživajo predvsem za vse odrasle osebe. Čaj predstavlja pot do boljšega splošnega počutja celotnega organizma.

Pozor: čaj ne zaužiti v primeru, da ste občutljivi na katero koli izmed naštetih sestavin.

Priprava čaja Simon Ašič čaj za osvežitev

Čaj si pripravite tako, da eno žličko čajne mešanice prelijete z 2 do 3 decilitri vrele vode in pustite, da čaj razvije svojo aromo. Čaj pustite v ta namen stati vsaj 10 minut, preden ga zaužijete.

Ker je čaj narejen v obliki rinfuze (raztresenega stanja) le-tega prefiltrirajte skozi fino cedilo, okus čaja pa lahko še dodatno izboljšate z dodatkom sladila ali medu.

Priporočilo za pripravo: čaj vedno pripravite  v sveži obliki; sladilo oz. predvsem med dodajte takrat, ko je čaj ohlajen.

Sestavine Simon Ašič čaj za osvežitev

Simon Ašič čaj za osvežitev je enostaven čaj, ki nudi enostavno pripravo, pripomore pa k odžejanju. Tako se hitro odžejate in ponudite vašemu okusu nekaj novega.

Plod navadnega šipka je obogaten z visoko vsebnostjo naravnega vitamina C. Ostale sestavine delujejo povsem lahkotno ter nudijo čaju resnično osvežilno kombinacijo zelišč.

Sestava čaja je sledeča:

30 % delež plodu navadnega šipka (sadež je obogaten z vitaminom C)

20 % delež cvetu navadnega hibiskusa

15 % delež navadne borovnice

20 % delež lista navadne robide

15 % delež lisitov navadne robide

Ste preobčutljivi na katero koli izmed sestavin galenskega čaja - v tem primeru čaja ne pijte oziroma se predhodno posvetujte z zdravnikom. Čaj pijte do maksimalno 10 dni, v kolikor se zdravstveno stanje v tem času ne izboljša v dogovoru s svojim zdravnikom spremenite terapijo. Čaj ni primeren v primeru, da ste noseči ali dojite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sitik Sitik
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja