Eclypse visoko vpojne obloge 15x15 cm, 20 oblog

<strong>Obloga Eclypse je visoko vpojna zelo zmogljiva obloga, zasnovana, da vpije in zadrži izloček, s čimer zmanjša možnost njegovega uhajanja in nevarnost maceracije.</strong> Obloga Eclypse je visoko vpojna zelo zmogljiva obloga, zasnovana, da vpije in zadrži izloček, s čimer zmanjša možnost njegovega uhajanja in nevarnost maceracije.
28395 28395
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Obloga Eclypse je visoko vpojna zelo zmogljiva obloga, zasnovana, da vpije in zadrži izloček, s čimer zmanjša možnost njegovega uhajanja in nevarnost maceracije. V oblogi sta združena hitro vpojna plast in visoko vpojen sistem, ki zadrži vlago. Plast, ki zadržuje vlago, je zelo vpojna in lahko hitro vpije izloček. Zunanja plast, prevlečena z vodoodbojnim zaščitnim filmom, preprečuje vdor snovi iz okolja in dobro prepušca vlago, zato lahko oblogo uporabljate dlje.

- Obloga je zelo vpojna.

- Zunanja plast je odporna na bakterije in preprečuje njihov vdor.

- Obloga se lahko varno uporablja pod kompresijskimi obvezami, ne da bi to pomembno vplivalo na pritisk pod obvezo.

- Vpije odvečne snovi, ki poškodujejo celice (matrix metalo-proteine) in dejavnike, ki ovirajo celjenje rane, in jih zadrži v svojem jedru.

- Na voljo je širok izbor velikosti, tudi edinstvena 60 cm × 40 cm.

Kako delujejo plasti obloge Eclypse?

Zunanja plast
Vodoodporna zunanja plast na oblogi Eclypse je odporna na bakterije in viruse ter odločilno preprečuje njihov vdor v rano. Obloga ima v stiku z vodnimi hlapi visok koeficient paroprepustnosti.

Druga plast
Ta plast je nameščena med zgornjo plast in plast, ki zadržuje vlago. Prispeva k temu, da obloga ohrani svojo obliko, prepreči njeno gubanje in pomaga pri enakomerni razporeditvi izločka v plasti, ki zadržuje vlago.

Plast, ki zadržuje vlago
Osrednja plast obloge Eclypse je sestavljena iz sloja visoko vpojnih kristalov in mehansko spojene celulozne blazinice. Ta plast zadrži izloček in z njim povezane bakterije ter jih ohranja pod pritiskom, preprečuje vdor snovi iz okolja in navzkrižno okužbo.

Hitro vpojna plast
Ta plast vsrka izloček iz dna rane in ga prenese v plast, ki zadržuje vlago. Ta plast vpije izloček in ga odstrani iz dna rane ter tako prepreči maceracijo ob robu rane. Z optimizirano stopnjo vpijanja se zagotovi učinkovito odstranjevanje izločka iz rane, ne da bi se preveč izsušilo dno rane ali povzročala bolečina.

Mehka silikonska stična plast
Silikonska stična plast se mehko prilepi na kožo, ker pa je silikon vodoodbojen, se obloga ne prilepi na dno rane. Atravmatski silikon zašciti predel ob robu rane, preprečuje maceracijo ter odločilno zmanjšuje bolečino in poškodbe ob menjavanju obloge, zaradi česar je lepljiva obloga zlasti primerna za paciente z nežno in občutljivo kožo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Advancis Advancis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja