Moj Eteris Antistres roll-on olje, 10 mL

Moj Eteris Antistres roll-on olje je inovativen roll on, namenjen intenzivnemu sproščanju in prijetnemu razvajanju. Vsebuje 100 % naravna olja, ki delujejo aromaterapevtsko. Moj Eteris Antistres roll-on olje je inovativen roll on, namenjen intenzivnemu sproščanju in prijetnemu razvajanju. Vsebuje 100 % naravna olja, ki delujejo aromaterapevtsko.
920789 30695

Ocene in mnenja

Opis

Moj Eteris Antistres roll-on olje je inovativen roll on, namenjen intenzivnemu sproščanju in prijetnemu razvajanju. Vsebuje 100 % naravna olja, ki delujejo aromaterapevtsko.

Roll on nanos uporabite preventivno, ko veste, da vas čaka izjemno naporen in čustveno nabit dan. Stresni trenutki tako posledično ne bodo več problem, v najbolju stresnih časih pa boste ostali zbrani, skoncentrirani in osredotočeni na problem.

Storilnost predvsem pa volja do uspeha se bo izboljšala.

Antistresna mešanica Eteris je še ena izmed kakovostnih mešanic, ki je namenjena direktnemu nanosu na kožo namenom razvajanja, sprostitve, ohranjanja prijetnega vzdušja z eksotičnim vonjem. Mešanica vas bo tako navdala z optimizmom, prijetno vas bo sprostila in naredila vaš vsakdan bolj poln.

Kako uporabiti Eteris roll on?

Moj Eteris roll-on je izdelek, ki ga nanesete na neobčutljive predele kože. Aplikator vsebuje majhno krogljico, ki omogoča precizen nanos izdelka na željeni predel.

Optimalni predeli za nanos: nanesite predvsem na predel zapestja, lahko celo na predel za ušesom, kjer eterična olja prijetno izhlapevajo ter oddajajo prijetne pomirjajoče arome.

Frekvenca nanosa olja: olje lahko po potrebi nanesete tudi večkrat na dan. Izdelek lahko uporabite tudi kot parfumsko sredstvo.

Prednosti roll-ona Moj Eteris

  • enostaven ter hiter nanos
  • močno delovanje in prijeten vonj
  • občutek privlačnosti in zapeljivosti
  • diskreten izdeek
  • ustrezno majhen izdelek, primeren za vsako torbico
  • primerno za na potovanja
  • 100 % naravna eterična olja

Sestavine Moj Eteris Antistres roll-ona

Aroma sivke in bosvelije prijetno pomiri vaš organizem, vsa druga eterična 100 % olja delujejo sinergistično in še potencirajo delovanje eteričnih olj - to so sledeča olja: olje bergamotke, limone, ilang ilanga, janeža, melise ter vrtnice, ki nadalje delujejo sinergistično ter prijetno sprostitveno na organizem.

Vsa eterična olja so pomešana s prečiščenimi kokosovim oljem, ki vsa olja poveže v prijetno celoto.

Eterična olja vzbudijo po nanosu izdelka prijetna čustva, to je čas, ko si lahko vzamete par trenutkov zase in se sprostite. Uporaben pa je tudi na delovnem mestu, ko pričakujete izredno naporen dan, ki vas čustveno in telesno izčrpa. Mešanica sinergističnih olj poskrbi, da boste ostali pri stvari, popolno skoncentrirani.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Zelo težko jo prebolijo zlasti ljudje z izjemnimi karierami. Seveda se je treba dobro pripraviti, kajti pozneje lahko ostane le malo prostora za prilagajanje.

Priprave na upokojitev so danes splošno priznana potreba. Veliko podjetij, prostovoljnih organizacij in izobraževalnih centrov za odrasle daje nasvete ali pa organizira tečaje o finančnem načrtovanju, nakupovanju ter razprodaji premoženja in osebne lastnine, zdravem načinu življenja in organiziranju prostega časa.

Premoženjsko načrtovanje

• Poskrbite, da boste v obdobju upokojitve imeli dovolj denaria Nekaj let pred upokojitvijo začnite razmišljati o vlaganju, zavarovanju, hipotekah in oporoki. Računovodja, bančni ali zavarovalniški svetovalec vam bodo z veseljem postregli z nasveti. Poskusite sestaviti splošen in razumen proračun, ki bo temeljil na višini vaših prihodkov po prekinitvi dela in predvideni višini izdatkov.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Favn Favn
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja