Eldi R originalno olje, 495 mL

<strong>Eldi R originalno olje predstavlja tako kozmetični pripomoček, saj je izdelek namenjen intenzivni masaži kot tudi učinkovit pripomoček za klistiranje.<br></strong> Eldi R originalno olje predstavlja tako kozmetični pripomoček, saj je izdelek namenjen intenzivni masaži kot tudi učinkovit pripomoček za klistiranje.
545236 14246

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
irena **** 14. 01. 2019 20:35
Pozdravljeni,
po navodilih iz knjige "Die original Öleiweis Kost" delam pri svojem možu oljne "Ein... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Eldi R originalno olje predstavlja tako kozmetični pripomoček, saj je izdelek namenjen intenzivni masaži kot tudi učinkovit pripomoček za klistiranje.

Eldi R originalno olje - kot kozmetični pripomoček se uporablja predvsem za izvajanje masaž ali kot izredno primeren obkladek. Izdelek je narejen po originalni recepturi dr. Johanne Budwig.

Ker je izdelek dr. Johanne Budwig označen tudi z črko R, ki je tudi drugo ime za rektum pa le to nakazuje še na eno možnost uporabe. Eldi R olje uporabite v primeru klistiranja - to olje s pomočko večje brizgalke injicirate v predel danke za namene čiščenja spodnjega dela prebavnega trakta.

Olje vsebuje vrhunske visoko nasičene maščobne kisline, ki pripomorejo k negovanju notranjega predela debelega črevesa in danke.

Uporaba Eldi R olja v namene klistiranja

Odmerite od 50 do 70 mL olja z večjo brizgalko, s pomočjo katere olje vbrizgamo v danko. Olje se izloči z naslednjim odvajanjem.

Uporaba Eldi R olja v namene kozmetične masaže

Izdelek nanesite na celotno telo ter ga nežno vmasirajte. Olje še posebej intenzivno vtrite predvsem na predele dimelj in podpazdušne predele, kjer se nahajajo limfne žleze, saj s tovrstno masažo pospešujete mikor drenažo.

Olje se v celoti ne vpije, zato po 20 minutah od vtiranja izdelek izmijte s površine kože z dvakratnim tuširanjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Juul: »Ja, že mogoče, vendar gre za tvoj top, v tvojih ustih je! Imaš kak predlog? Ni treba, da ga imaš, toda starši velikokrat sprašujejo ljudi, kot sem jaz, ob tem, ko bi lahko prav tako vprašali tudi svoje otroke. Zato me zanima, ali imaš kak predlog.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Budwig Dr. Budwig
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja