Pre Nan za nedonošenčke in dojenčke z zelo nizko porodno težo, 90 mL

Pre Nan tekočina za nedonošenčke in dojenčke z zelo nizko porodno težo Pre Nan tekočina za nedonošenčke in dojenčke z zelo nizko porodno težo
931420 16446

Ocene in mnenja

Opis

PREHRANA ZA POSEBNE ZDRAVSTVENE NAMENE

Infant formula za nedonošenčke, ki je prilagojena za zagotavljanje posebnih potreb za nedonošene otroke.

Sestavine Pre Nan tekočine

Voda, maltodekstrin, laktoza, hidroliziran sirotkin protein, vegetabilskolje, MCT maščobe, ribje olje, L-histidin, L-prolina, L-arginin, kolinbitartrat, inozitol, tavrin, L-karnitin, nukleotidi (adenozin 5'-monofosfat, citidin 5 ' monofosfat, guanosin5'-monofosfat, uridin 5'-monofosfat), minerali (natrij, kalij, kalcij, železo, magnezij, cink, jod, bakra, mangana, selena), vitamini (A, D, E, K, C, tiamin, riboflavin, niacin, B6, folna kislina, B12, biotin, pantotenska kislina).

Nosečnost in dojenje
Uporablja se ob posvetovanju z zdravstvenimi delavci.

Odmerjanje in uporaba

Priprava: pred uporabo dobro pretresite, da se komponente dobro pomešajo med sabo.

Pomembno: Poskrbite, da je izdelek ustrezne kvalitete. Če ob odpiranju stekleničke ne zaslišite značilnega zvoka, se vsebine ne sme uporabljati.

Vsebino segrejte v vodni kopeli in sicer na jedilno temperaturo, cca. 37 ° C, bodisi neposredno v otroški steklenički ali v sterilizirani steklenički. Otroka nahranite takoj po zaključenem segrevanju.

Odmerjanje PreNAN tekočine

Glede količine odmerjanja se posvetujte z zdravnikom, prav tako naj s količina obrokov določa v dogovoru z zdravnikom / dietetikom. Nikoli ne dajajte otroku ostankov segretega PreNAN.

Otroka hranite pod nadzorom. Če pustite otroka brez nadzora, lahko pride celo do zadušitve.

Opozorila
Izdelka PreNANi ne smejo uporabljati predvsem otroci z alergijo na kravje mlek, z laktozno intoleranco in galaktozemijo.

Priloge

Dodatni opis

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Milijoni ljudi potiskajo to težavo ob rob kot le del staranja. Toda kljub njenemu imenu ni na njej nič »perifernega« ali nepomembnega.

Do 30 odstotkov starejših žensk in moških občuti bolečine in tveganja perifeme arterijske bolezni (PAB), težave krvnega obtoka, ki jih nekateri dramatično opisujejo kot »angina pektoris nog«. Gre za zamašene arterije, ki povzročajo ostro bolečino, kadar se gibljete, v poznejših stadij ih pa tudi, ko se uležete k počitku. Noge in stopala imate mrzle, otrple ali celo razbarvane. Lahko dobite ranice, ki se ne zacelijo (zaradi zmanjšanega pretoka krvi in pomanjkanja kisika in hranilnih snovi, ki celijo tkivo in se bojujejo proti okužbam).
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nestle Nestle
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov