Elicina balzam po britju, 100 mL

<strong>Elicina balzam po britju je kozmetični izdelek, ki temelji na učinkovinah, ki izjemno dobro ter globinsko nahranijo kožo obraza po tem, ko ste se pobrili. </strong> Elicina balzam po britju je kozmetični izdelek, ki temelji na učinkovinah, ki izjemno dobro ter globinsko nahranijo kožo obraza po tem, ko ste se pobrili.
17580 17580

Ocene in mnenja

Opis

Elicina balzam po britju je kozmetični izdelek, ki temelji na učinkovinah, ki izjemno dobro ter globinsko nahranijo kožo obraza po tem, ko ste se pobrili.

Izdelek je primeren za nego občutljive moške kože obraza, ki jo pesti razdraženost in morebitno draženje po prvem britju.

Elicina alzam za po britju je bolj tekoč kot sama krema ter je primeren predvsem za tiste osebe, ki jih teži tako imenovan sindrom drugega britja v istem dnevu. Njegova bolje tekoča tekstura je posledica vsebnosti emulzij, ki jih balzam vsebuje.

Sicer pa ima balzam Elicina, ki je namenjen moškim enake sestavine kot osnovna nega Elicina krema, ki vsebuje alantoin, kolagen, nekatere beljakovine ter glikolno kislino, ki pripomore k intenzivnemu vlaženju kožnih plasti.

Balzam Elicina je prijetnega, blagega vonja in ni masten, zaradi česar se hitro vpije. Na voljo je v 100-mililitrski tubi. Vse kar morate storiti je, da po britju nanesete majhno količino balzama, kar zadošča za dolgotrajen prijeten in nežen občutek.

Posebej primeren je za moške z gostimi bradami in občutljivo kožo.

Uporaba Elicina balzama

Izdelek je namenjen za vse uporabnike, ki ne želijo dolgih kozmetičnih procedur. Balzam po britju le vtrite v kožo obraza in sicer 1 krat ali dva krat na dan ter vtirajte 1 do dve minuti.

Kozmetična nega z balzamom Elicina olajša morebitno drugo britje, ki je potrebno predvsem za to, da ste na videz urejeni ter povsem brez skrbi.

Elicina balzam je proizveden iz povsem naravnih sestavin, ki se medsebojno povezujejo ter delujejo sinergistično. Močna naravna glikolna kislina v kombinaciji z alantoinom, kolagenom, beljakovinami in elastinom, vsemi v svojih naravnih oblikah, so biološke snovi, ki so združljive in dopolnjujejo že obstoječe v koži.

Vse naštete sestavine so takšne, ki jih vaša koža prepozna in vgradi v svojo strukturo. Hitrost ter nasploh sposobnost hitre regeneracije je lastnost kreme, ki jo boste vzljubili.
Balzama ni mogoče predoziratu, tudi ob prekomernemu nanosu le-tega na obraz.

Prepustite se britju z balzamom Elicina!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Elicina Elicina
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede