Gelee Royale Super + D vitamin, 30 kapsul

Gelee Royale Super + D vitamin je prehransko dopolnilo, ki ga sestavljata 1000 mg matičnega mlečka in vitamin D v kapsuli Gelee Royale Super + D vitamin je prehransko dopolnilo, ki ga sestavljata 1000 mg matičnega mlečka in vitamin D v kapsuli
454362 3313

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Gelee Royale Super + D vitamin je prehransko dopolnilo, ki ga sestavljata 1000 mg matičnega mlečka in vitamin D v kapsuli. 

Prispeva k imunosti. 

Sestavine prehranskega dodatka

  • 1000 mg matičnega mlečka v eni kapsuli
  • 10 μg vitamina D / 400 i.e. (200 % priporočenega dnevnega vnosa)

Sestavine Gelee Royale Super + D vitamin

liofilizirani matični mleček, želatinasta ovojnica, rižev škrob, vitamin D, sredstvi proti sprijemanju: magnezijeve soli mašcobnih kislin in silicijev dioksid.

Izdelek se priporoča

• najstnikom nad 14 let, odraslim, starejšim in tistim, ki so izpostavljeni večji telesni aktivnosti in drugim naporom

• vsem, ki želijo naravno podpreti imunski sistem

Navodila za uporabo izdelka

Priporočena dnevna količina je 1 kapsula. Zaužijte jo pred zajtrkom z 2 dl tekočine.

Splošno o matičnem mlečku

Matični mleček je naravno uravnotežen in bogat kompleks hranilnih snovi, ki delujejo v medsebojni sinergiji. Za človeka je matični mleček več kot le hrana. Pomembno je le, da izberete pravega. Pri izbiri matičnega mlečka bodite pozorni na kakovost, ne le na količino matičnega mlečka. Najpomembnejša izmed njegovih sestavin je nenasičena maščobna kislina 10-HDA (10-hidroksi2-decenojska kislina), ki se nahaja izključno v matičnem mlečku in je pomembno merilo kakovosti in učinkovitosti matičnega mlečka. Zato smo v Medexu njeno vrednost v izdelkih standardizirali in tako zagotovili njihovo stalno kakovost.

Vitamin D ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Jacobsonove vaje so primerne za šolarja, ki ima tremo pred tablo ali nastopom v javnosti. Gre za tehniko postopne mišične sprostitve v natančno določenem zaporedju in ozaveščeno, ko naj šolar vzporedno z dihanjem krči in sprošča posamezne skupine mišic od glave do nog ali obratno, vendar po vedno istem vrstnem redu. Ko tehniko obvlada, jo lahko uporabi ob nenad nem stresu, ki povzroča mišično in miselno blokado, tako da ob vdihu naenkrat skrči vse mišice telesa in jih nato ob izdihu sprosti. To lahko opravi sede ali stoje, povsem neopazno, in s tem prepreči neustrezni stresni odziv.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medex Medex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov