x
Vse kategorije
Ellen Mini tamponi za šibko menstruacijo, 14 tamponov
Ellen Mini tamponi za šibko menstruacijo, 14 tamponov
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Ellen Mini tamponi za šibko menstruacijo, 14 tamponov

Proizvajalec: Ellen

Tamponi so zasnovani tako, da vagino oskrbujejo s koristnimi mlečnokislinskimi mikroorganizmi, hkrati pa zagotavljajo higieno.

Cena: 8,80 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Tamponi ellen so bili razviti za krepitev ženskega dobrega počutja. So rezultat večletnih raziskav na področjih ginekologije, mikrobiologije in biokemije.

Tamponi so zasnovani tako, da vagino oskrbujejo s koristnimi mlečnokislinskimi mikroorganizmi, hkrati pa zagotavljajo higieno.

Mlečnokislinske bakterije (laktobacili) so naravna sestavina ženskega genitalnega trakta ter najpomembnejše za dobro vaginalno počutje in uravnotežen pH v vagini.

Tampon je izdelan iz 100 % viskoze in ni beljen. Vrvica je iz 100 % bombaža, površina pa iz 100 % propilena. Tampone odlikuje mehka, fina površina.
Tampon se razširi stransko in se prilagaja obliki vašega telesa, zaobljen vrh pa lajša njegovo vstavljanje.

Tamponi ellen vsebujejo mikroorganizme Lacto Naturel (LN) - v njej so tri vrste mlečnokislinskih bakterij (L. gasseri LN40, L. fermentum LN9 and L. rhamnosus LN113).

Opozoriti je potrebno, da se na tamponih včasih pojavijo pege, ki so posledica visoke koncentracije mlečnokislinskih bakterij v vlaknih. To ne vpliva na kakovost tamponov.

Shranjevanje

Tampone hranite na suhem mestu, zavarovanem pred svetlobo (pri temperaturi med 2 in 25 stopinj).

Priloge

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Tradicionalno prevzemajo odrasli odgovornost za zelo veliko stvari, v smislu: Mama in očka že vesta, kaj potrebuješ in kaj je zate dobro. Vesta, kdaj naj gre otrok v posteljo (Gotovo si že utrujen, ura je pol deset.), kdaj in kaj naj otrok je (Ne, zdaj še ne moreš biti lačen, ker si jedel šele pred eno uro.), ali je žejen ali ne. Vendar so si otroci v zadnjih desetletjih v določenih vidikih pridobili več vpliva kot otroci prejšnjih generacij. O tem, kaj bodo oblekli in s čim se bodo igrali, lahko večina odloča sama. Kot otrok imaš danes lahko svoje mnenje - in če imaš srečo, ti odrasli celo prisluhnejo. Danes razpravljamo v družinah o marsičem, o čemer ni bilo v mojem času nikakršnih razprav.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.