Equa 217 BELA steklenička, 750 mL
Equa 217 BELA steklenička, 750 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Equa 217 BELA steklenička, 750 mL

Proizvajalec: Equa
Equa 217 BELA steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
Cena: 19,90 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenpitje vode
Tip izdelkasteklenička

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Equa 217 BELA steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.

Dobra hidracija organizma omogoča dobro počutje in ohranjanje zdravja organizma. Posebna ergonomska oblika Equa stekleničke pripomore k dobremu oprijemu in k optimalni uporabniški izkušnji.

Prednosti proizvoda Equa steklenička

  • narejeno iz kvalitetnega borosilikatnega stekla
  • volumen znaša 750 mL
  • 100 % vodotesna steklenička
  • izdelano v EU
  • enostavnost vzdrževanja

Ali ste vedeli, da se na svetu vsako minuto proda milijon plastičnih stekleničk, namenjenih za enkratno uporabo. Takšne so izredno velika težava za ohranjanje okolja, saj se ne razgradijo in v okolju ostanejo še nekaj časa.

Equa steklenička je okolju prijazna verzija steklene stekleničke. Prispeva k trajnostnem načinu življenja.

Equa steklenička je dobitnica Elle Style nagrade za trajnosten razvoj.

Poskrbi za tvoje dobro počutje in dobro počutje vseh ostalih, ki sobivajo z nami.

Steklenička je narejena iz kvalitetnih materialov, ki jih je mogoče reciklirati, zato ne predstavljajo težave za okolje.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Priloge

Ali ste vedeli

Imunski sistem

Avtoimune bolezni
Toda imunski sistem lahko podivja tudi drugače.

Obramba sovpada s sposobnostjo limfocitov, da razlikuje med tujki in telesnimi celicami. Tega se naučijo in vadijo v priželjcu. Celice T sumljive delce najprej primerjajo z vzorcem telesne celice: če se z vzorcem ne ujemajo, sledi ukaz za njihovo uničenje. Branilci, ki v priželjcu napadejo tudi telesne celice, se v normalnih okoliščinah izločijo. Genetski ali z okoljem pogojeni dejavniki lahko ta pravila igre razveljavijo, tako nastanejo usodne bolezni imunskega sistema. Neprimerne celice iz priželjca pobegnejo in se naselijo v limfnem sistemu. Ker ne prepoznajo telesnih celic, sprožijo imunsko reakcijo, ki je lahko fatalna. Pri revmi napadejo te celice sklepe in povzročajo boleča vnetja, pri multipli sklerozi pa napadejo ovojnico živčnih celic, kar privede pri prizadetih do motenj vida in govora ter postopno tudi do ohromelosti.

Zakaj ti sicer tako natančni varuhi zdravja iztirijo, je še dokaj neznano. Nekateri strokovnjaki menijo, da se v teh primerih celice T niso dovolj naučile. Spet drugi menijo, da se nekatere bakterije vtihotapijo pod krinko telesu lastne strukture, s tem pa zavedejo obrambne celice do te mere, da se te lotijo lastnega tkiva. Nadaljnja razlaga temelji na domnevi, da po uspešnem uničenju okužbe ne sledi ukaz za umik obrambnih celic, tako da zmagovalci neovirano in neprestano napadajo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenpitje vode
Tip izdelkasteklenička

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.