Heparon Junior prašek, 400 g

Za dietetsko uravnavanje pri akutni in kronični holestatični jetrni odpovedi pri dojenčkih in malih otrocih. Za dietetsko uravnavanje pri akutni in kronični holestatični jetrni odpovedi pri dojenčkih in malih otrocih.
21294 21294
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Za dietetsko uravnavanje pri akutni in kronični holestatični jetrni odpovedi pri dojenčkih in malih otrocih.

Heparon Junior je prehransko popolno živilo v prahu, ki vsebuje beljakovine kravjega mleka, ogljikove hidrate, maščobe, minerale in elemente v sledovih. Za izdelek je značilna znatno povečana vsebnost vitaminov A, D, E in K ter povečana vsebnost aminokislin z razvejano verigo in cinka. Izdelek ima nizko vsebnost natrija in zelo nizko vsebnost bakra.

Priporočen vnos:

Količino obroka in razredčitev mora določiti zdravnik in je odvisna od starosti, telesne teže in zdravstvenega stanja otroka.

Priprava in navodila za uporabo:

Priporočena koncentracija obroka je 18% m/v.

Pri tej koncentraciji (t.j. 18 g Heparon Junior na 100 ml obroka) je osmolarnost 357 mosm/kg. Za dosego tolerance se na začetku lahko uporabljajo nižje koncentracije obroka.

Vedno uporabite 4 merice izdelka za vsakih 90 ml vode. Do vrha napolnjena in z nožem do roba poravnana priložena merica vsebuje 4,5 g izdelka. Vedno uporabite priloženo merico. Navodila za pripravo so priložena izdelku.

Prosimo vas, da vedno pripravite svež obrok in da ostankov hrane ne uporabljate ponovno. Pripravljen obrok je potrebno porabiti v eni uri. Ne pogrevajte obroka v mikrovalovni pečici zaradi možnosti pregretja.

Pomembno opozorilo:

Izdelek se uporablja izključno pod zdravniškim nadzorom. Primeren je za dojenčke in male otroke, tudi kot edini vir prehrane. Ni primeren za parenteralno uporabo.

Heparon Junior je kontraindiciran pri galaktozemiji. Otroku je potrebno kontrolirati nivo v maščobah topnih vitaminov in bakra.

Sestavine:

Posušen glukozni sirup, kravje mleko v prahu, MCT olje, sojino olje, koncentrat beljakovin sirotke (iz kravjega mleka), repično olje, kalcijev kazein (iz kravjega mleka), trikalcijev fosfat, L-leucin, L-valin, L-isoleucin, trikalijev citrat, kalcijev klorid, magnezijev hidrogen fosfat, kalcijev karbonat, L-askorbinska kislina, holin bitartrat, kalijev klorid, kalijev hidroksid, trinatrijev citrat, O-alfa tokoferil polietilen glikol 1000 sukcinat (pridobljen iz genetsko modificirane soje), taurin, železov sulfat, magnezijev dicitrat, m-inositol, cinkov sulfat, L-carnitin, nikotinamid, kalcijev D - pantothenat, magnezijev sulfat, piridoksin hidroklorid, vitamin A acetat, riboflavin, bakrov sulfat, tiamin hidroklorid, kalijev jodid, folna kislina, kromov klorid, vitamin K1, natrijev molibdat, vitamin 03, d-biotin, cianokobalamin.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nutricia Nutricia
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov