Equa MISMATCH GOLD steklenička, 750 mL

Equa MISMATCH GOLD steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma. Equa MISMATCH GOLD steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
15813 15813

Ocene in mnenja

Opis

Equa MISMATCH GOLD steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.

Dobra hidracija organizma omogoča dobro počutje in ohranjanje zdravja organizma. Posebna ergonomska oblika Equa stekleničke pripomore k dobremu oprijemu in k optimalni uporabniški izkušnji. 

Prednosti proizvoda Equa steklenička

  • narejeno iz kvalitetnega borosilikatnega stekla
  • volumen znaša 750 mL
  • 100 % vodotesna steklenička
  • izdelano v EU
  • enostavnost vzdrževanja

Ali ste vedeli, da se na svetu vsako minuto proda milijon plastičnih stekleničk, namenjenih za enkratno uporabo. Takšne so izredno velika težava za ohranjanje okolja, saj se ne razgradijo in v okolju ostanejo še nekaj časa.

Equa steklenička je okolju prijazna verzija steklene stekleničke. Prispeva k trajnostnem načinu življenja. 

Equa steklenička je dobitnica Elle Style nagrade za trajnosten razvoj. 

Poskrbi za tvoje dobro počutje in dobro počutje vseh ostalih, ki sobivajo z nami. 

Steklenička je narejena iz kvalitetnih materialov, ki jih je mogoče reciklirati, zato ne predstavljajo težave za okolje. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

3. polje - PREVERJANJE ODNOSOV: Koliko si pri učnih predmetih izvedel o lastni osebnosti? Kakšni so odnosi med profesorji in dijaki? Kako se sporazumevate? Je dovoljeno povratno sporočanje? Koliko se učiš? Kolikšen je obseg tvojega znanja? Dela vsak udeleženec sam, a se pri oblikovanju odgovorov posvetuje z drugimi.

4. polje - VIZIJA ŠOLE: Kaj bi glede učne snovi spremenil ali dodal? Kaj pričakuješ od šole poleg znanja? Kakšne so tvoje poklicne želje? Koliko bereš? Kaj bereš? Kaj pa medmrežje? Dela vsak sam in na koncu poroča o predlogih brez posvetovanja z drugimi.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Equa Equa
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov