Equine America Coffless za konje - dihala, 1 kg
Equine America Coffless za konje - dihala, 1 kg
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Equine America Coffless za konje - dihala, 1 kg

Proizvajalec: Vet's Best
Equine America Coffless za konje s posebno kombinacijo zelišč skrbi za dihala vašega konja.
Brezplačna poštnina!
Cena: 56,33 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namen uporabekonji
Tip izdelkaVeterinarski izdelek, prah
Vsebujezelišča

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Equine America Coffless za konje s posebno kombinacijo zelišč skrbi za dihala vašega konja.

Karakteristike pripravka

  • namenjeno konjem
  • vsebuje zelišča
  • za dihala
  • v prahu

Delovanje Equine America Coffless za konje

Konji so nenehno izpostavljeni potencialnim težavam z dihali. Veliko se gibljejo zunaj, kjer je lahko zrak onesnažen, okužbe so možne zaradi glivičnih spor, zaradi sena so izpostavljeni cvetnemu prahu, v hlevih pa je tudi mnogo prašnih delcev. Ne glede na to, ali bivajo v hlevu ali veliko časa preživijo na pašnikih, se veliko konj srečuje s preobremenjenim dihalnim sistemom.

Konji lahko zaradi draženja pričnejo kašljati, saj si želijo očistiti dihalne poti. To jim redko v popolnosti uspe, s kašljem pa izgubijo kar nekaj energije. Equine America Coffless je prašek, ki vsebuje posebno kombinacijo zelišč, ki prispeva k podpori respiratornega sistema. Pripravek učinkovito deluje tako ob kroničnih kot akutnih težavah.

Pljuča vašega konja bodo ohranila čistost in zato bo manj kašljal. Na respiratorni sistem deluje posebna kombinacija rjavih morskih alg, katerih delovanje dopolnjuje česen skupaj z izvlečkom lučnika, svišča ter aloe vere in mnogih drugih sestavin. Dodan je tudi ameriški slamnik, ki prispeva k imunskemu sistemu.

Prašek bi priporočali vsem konjem, ki prebolevajo virusno obolenje, imajo kronična obolenja ali okrevajo po bolezni. Prav tako pa je izdelek primeren za preventivno rabo ob vhlevitvi konj ter za tiste konje, ki imajo povečano možnost za nastanek virusnih infekcij.

Doziranje in priprava

Prvih pet dni naj bo za 500 kg težkega konja odmerek 28 g, kar ustreza dvema mericama. Prah primešajte običajnemu obroku hrane. V nadaljevalni fazi prepolovite odmerek na 14 g dnevno. Ostale konje hranite z odmerkom, ki je sorazmeren z njihovo telesno težo.

Sestava

Sestava: rjave morske alge (kelp), česen, grahovec, triplatovo seme, ekstrakt lučnika,  ehinaceja, morska trava, žveplo, korenina velikega omana, svišč, aloa vera, ocetna kislina, glicerin, olje evkaliptusa.

Analitske sestavine: surove beljakovine (11%), surove vlaknine (22%), surovi pepel (8%), surovo olje in maščoba (2%).

Krmni dodatki: Tehnološki dodatki: amonijev propionat (E264).

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namen uporabekonji
Tip izdelkaVeterinarski izdelek, prah
Vsebujezelišča

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.