Ermidra šampon, 250 mL

Šampon za pogosto umivanje za pse in mačke z občutljivo kožo. Šampon za pogosto umivanje za pse in mačke z občutljivo kožo.
2022-03-05 18,23 €
13008 13008

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

ERMIDRA šampon se uporablja za pogosto umivanje psov in mačk z občutljivo kožo. Globinsko čisti in uravnava izločanje maščob na koži. Vzpodbuja in uravnava naravno funkcijo kože, pordelo in občutljivo kožo osvežuje in vlaži.

  • Šampon je primeren tudi za pse z močnim vonjem.

Ozkolistni vrbovec, izvleček Epilobium angustifolium, bogat z astringentnimi tanini lahko uravnava nastajanje sebuma. Znan je po svojih blažilnih ter pomirjajočih učinkih ter antimikrobnem delovanju. Glikolni izvleček žajblja deluje astringentno in antiperspirantno ter preprečuje neprijeten vonj, vzpodbuja in uravnava fiziološke funkcije kože. Mlečna kislina ohranja nizke vrednosti pH oziroma vzdržuje stalno kislost kože ter preprečuje razmnoževanje nekaterih mikroorganizmov, ki so pH občutljivi. Mlečni serum deluje obnovitveno na kožo.

Vse te sestavine, ki jih vsebuje šampon, skupaj blažijo, osvežujejo, vlažijo kožo ter ohranjajo njeno fiziološko celovitost.

  • Šampon ERMIDRÀ je primeren tudi za mladiče.

Sestava izdelka

  • Cinkov glukonat,
  • ozkolistni vrbovec,
  • glikolni izvleček žajblja,
  • mlečna kislina,
  • mlečni serum.

Navodila za uporabo

Izdelek pred uporabo pretresite. Dlako pred uporabo šampona temeljito zmočite z mlačno vodo. Nanesite šampon in ga nekaj minut utirajte po vsem telesu. Izperite in posušite. Sprva ponavljajte dva - do trikrat tedensko.

Opozorila

Za zunanjo uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Klimakterij

Pomembno se je zavedati, da se simptomi in znaki lahko pojavijo precej pred nastopom menopavze (tj. zadnje menstruacije) in so lahko od ženske do ženske zelo različni. Tovrstne težave so pogostejše pri ženskah, ki živijo v razvitih državah, redkejše pa pri telesno aktivnih in psihično stabilnih ženskah. K pojavu oz. resnosti omenjenih znakov in simptomov pa sodijo tudi sočasni dejavniki, ki so pri tej starostni skupini pogosti: odhod otrok od doma, smrt partnerja in/ali staršev, ločitev ipd.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ICF ICF
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov