Zeliščno vitaminsko mazilo Gabez

Gabezovo negovalno mazilo je namenjeno za regeneracijo tkiva. Gabezovo negovalno mazilo je namenjeno za regeneracijo tkiva.
462853 15462

Ocene in mnenja

Opis

Namen

Gabezovo negovalno mazilo je idealno pri obnovi tkiva. Njegova aktivna učinkovina je alantoin, ki v kombinaciji z ostalimi zelišči in vitamini predstavlja popolno nego tkiva po poškodbah v primerih: -zvina,
-zloma,
- izpaha
-ter pri nategnjenih kitah mišicah.

Gabezovo mazilo je nepogrešljivo pri športnikih, ko pride do preobremenitve določenega dela telesa in raznih nategih mišic.

Način uporabe

Mazilo nanesite v tankem sloju 2-4x na dan z blagim vtiranjem oz. masiranjem.

Sestava

Gabez; (lat. Symphytum Officinale radix)
Danes gabez in njegove pripravke uporabljajo le zunanje pri poškodbah, kjer ni poškodovana koža.
Zaradi alkaloidov ga uporabljamo le na zdravi koži in ne dlje kot 4-6 tednov na leto.

Šentjanževka; (lat. Hypericum Perforatum herba)
Šentjanževka je zel, ki je primerna za masažo kožnih težav.    

Regrat; (lat. Taraxacum Officinale radix)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Delovanje in vztrajnost sta osnovni nagonski načeli živih bitij in sta prirojeni tudi ljudem. Že novorojenec mora delovati in vztrajati, če se hoče nasititi na materini dojki. Težava nastane, če mu mati ponudi dojko tudi takrat, ko ni lačen in nima potrebe (motiva) za razvoj hrepenenja po hrani in s tem po delovanju oz. sesanju. Ker dojka ni izpraznjena, ni dražljaja za izločanje mleka in je dojenja konec, z njim pa je tudi konec prirojenega delovanja. Dojenček dobi stekleničko z dudko in preveliko luknjico v njej, da mleko v trenutku sklokota v želodček, skoraj brez napora. Od tu do kitajskega cesarja pač ni več daleč.

Delovanje in vztrajnost sta vezana na cilj, ki pomeni izpolnitev nekih hrepenenj ali hotenj in zaključek zastavljene dejavnosti. Da bi bil cilj jasen, mora biti potreba dovolj izrazita. Sit otrok nima potrebe po dojki, še manj po napornem sesanju. Kitajski cesar ali len šolar tudi nimata ne potrebe ne razloga za delovanje in napor, če to delo zanju opravijo drugi. Če že za cesarja ne, naj bi vsaj za šolarja veljalo navajanje kodlaganju, da bi nekatere njegove potrebe vendarle postale bolj izrazite. In spet smo pri urjenju potrpežljivosti v stiski, pa če se mu še tako upiramo. Potrpežljivost namreč izostri cilj in s tem jasno usmeri pozornost, poveča vztrajnost ter vso razpoložljivo energijo strne v iskanje rešitev.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bio-Pharma Bio-Pharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja