Eubos 10% Urea losjon za telo, 200 mL

Izdelek Eubos 10% Urea losjon za telo je namenjen za vsakodnevno nego suhe do ekstremno suhe kože (tudi luskaste in srbeče) pogostoma pa jo uporabljajo tudi vsi tisti, ki imajo suho kožo zaradi posledic sladkorne bolezni in pa vsi tisti, ki imajo starto kožo, ki se ne lušči.<br> Izdelek Eubos 10% Urea losjon za telo je namenjen za vsakodnevno nego suhe do ekstremno suhe kože (tudi luskaste in srbeče) pogostoma pa jo uporabljajo tudi vsi tisti, ki imajo suho kožo zaradi posledic sladkorne bolezni in pa vsi tisti, ki imajo starto kožo, ki se ne lušči.
909882 20729

Ocene in mnenja

Opis

Eubos 10% Urea losjon za telo emulzija bogata z mandljevim oljem, alantoinom in 10 % ureo - izdelek je narejen v Nemčiji in je zelo kvaliteten. Kosa se lahko z vsemi večjimi kozmetičnimi znamkami. Izdelek Eubos 10% Urea losjon za telo je namenjen za vsakodnevno nego suhe do ekstremno suhe kože (tudi luskaste in srbeče) pogostoma pa jo uporabljajo tudi vsi tisti, ki imajo suho kožo zaradi posledic sladkorne bolezni in pa vsi tisti, ki imajo starto kožo, ki se ne lušči.

Lipidi so za pravilno funkcioniranje kože izredno pomembni zato losjon za telo vsebuje izdatne količine omenjene sestavine. Lipidi kožo posledično navlažijo in preprečijo nadalnje izsuševanje kože. Eubos 10 % Urea losjon vsebuje 10 % uree, ki na kožo deluje rahlo keratolitično in lušči odmrle celice. Izdelek je formuliran tako, da kožo izdatno navlaži ter jo obnovi.
Urea deluje blagodejno keratolično - stare in odmrle celice odlušči ter tako omogoča novim, da se izrazijo. Tako je koža zglajena in obogatebna z vsemi potrebnimi komponentami, ki jih potrebuje.
Eubos 10 % Urea losjon vsebuje alantoin, kar pomeni, da kožo še dodatno zaščiti in neguje. Lipidi sladkega mandlja vsebujejo sestavine, ki kožo še dodatno oskrbijo z prepotrebnimi lipidnimi komponentami, ki kožo zaščitijo pred nadaljno izgubo vlage.

Izdelek Eubos 10% Urea losjon za telo

Ne vsebuje parabenov ali katerih koli drugih konervirnih sredstev
Ne vsebuje poli etilen glikolov
Ne vsebuje snovi na lanolinski osnovi
Ne vsebuje obarvanih komponent
Ne vsebuje mineralnih olj (parafin)
Vsebuje parfum – le-ta ni vsiljiv - izdelek pa je formuliran venomer tako, da kože ne draži in ne deluje alergeno.

Ph kreme Eubos 10% Urea losjon za telo je nevtralen

Uporaba Eubos 10% Urea losjon za telo:

Po potrebi večkrat dnevno nanesite na kožo in nežno vmasirajte. Pri dojenčkih uporabljajte le po posvetu z zdravnikom.

Rezultat uporabe Eubos 10% Urea losjon:

Eubos 10% Urea losjon za telo znatno poveča vsebnost vlage v suhi koži. Eubos 10% Urea losjon za telo naporavi tanek lipidni zaščitni film, ki kožo zaščiti pred nadalnjim prekomernim izhlapevanjem vlage in ob enem opazno zmanjša občutek napetosti, kožo naredi bolj elastično in manj nagnjeno k neželjenim poškodbam zaradi suhosti le-te
Izdelek Eubos 10% Urea losjon za telo je dermatološko testiran in preverjen na problematični koži mnogih. Tako je odličen še posebno pri zelo suhi problematični koži.

Nasvet k uporabi izdelka Eubos 10% Urea losjon za telo:

Kot alternativo, ki se hitro vpija in deluje dopolnilno priporočamo blago emulzijo Eubos.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eubos Eubos
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja