Eubos 5% Urea losjon za čiščenje telesa, 200 mL

Eubos 5% Urea losjon za čiščenje telesa je namenjen za zelo nežno čiščenje kože, ki je občutljiva in izsušena in zato posledično reaktivna.<br> Eubos 5% Urea losjon za čiščenje telesa je namenjen za zelo nežno čiščenje kože, ki je občutljiva in izsušena in zato posledično reaktivna.
909947 20737

Ocene in mnenja

Opis

Eubos 5% Urea losjon za čiščenje telesa je namenjen za zelo nežno čiščenje kože, ki je občutljiva in izsušena in zato posledično reaktivna. Losjon za telo je blag, naraven in povsem nevtralen.
Eubos 5% Urea losjon za čiščenje telesa vsebuje oligo fruktozo in številne minerale morja, ki kožo nahranijo in jo ohranjajo v ustrezni kondiciji. Izdelek naj uporabljajo vsi tisti s poškodovano kožo, ki je rahlo izsušena in vsi sladkorni bolniki ter tisti s "staro" kožo. Krema je tako nevtralna, da jo lahko uporabljajo celo otroci.

Eubos 5% Urea losjon za čiščenje telesa deluje povsem blagodejno in temeljito očisti kožo vašega telesa. Izdelek vsebuje kombinacijo čistilnih amfoteričnih substanc, aminokislinskih derivatov, glukozidov.

Izdelek vsebuje ureo, mlečno kislino in glicerin, kombinacija vseh naštetih pa ščiti našo kožo pred prekomernim izsuševanjem!
Oligofruktoza, ki jo izdelek Eubos 5% Urea losjon za čiščenje telesa vsebuje je pridobljena iz radiča.

Izdelek Eubos 5% Urea losjon za čiščenje telesa

Ne vsebuje parabenov ali katerih koli drugih konervirnih sredstev
Ne vsebuje poli etilen glikolov
Ne vsebuje snovi na lanolinski osnovi
Ne vsebuje obarvanih komponent
Ne vsebuje mineralnih olj (parafin)
Vsebuje parfum – le-ta ni vsiljiv - izdelek pa je formuliran venomer tako, da kože ne draži in ne deluje alergeno.

Ph kreme Eubos 10% Urea losjon za telo je nevtralen

Uporaba Eubos 5% Urea losjona za čiščenje telesa:

Eubos 5% Urea losjon za čiščenje telesa nanesite na navlaženo kožo,  z namenom, da ustvarite nežno peno za čiščenje ter nato nanos tudi izperite. Losjon je primeren za čiščenje rok in predelov obraza.

Dermatološki testi za Eubos 5% Urea losjon za čiščenje telesa so vzpodbudni, klinične študije pa kažejo odlično toleranco, še posebej je izdelek primeren za vse tiste z atopičnim dermatitisom in pri vseh z videzom "stare kože".

Nasvet pri uporabi Eubos 5% Urea losjon za čiščenje telesa

Eubos 5% Urea losjon za čiščenje telesa je primeren za čiščenje kože, ki je občutljiva  za čiščenje lasišča in pranja las pa uporabite Eubos 5% Urea šampon.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eubos Eubos
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov