Eubos Anti Age Hyaluron Day Repair Plus z ZF20 anti age krema, 50 mL

Eubos Anti Age Hyaluron Day Repair Plus z ZF20 anti age krema je inovativna dnevna nega, namenjena zmanjševanju gub in gubic, ob enem pa namenjena predvsem UVA in IVB zaščiti kože obraza in telesa. Eubos Anti Age Hyaluron Day Repair Plus z ZF20 anti age krema je inovativna dnevna nega, namenjena zmanjševanju gub in gubic, ob enem pa namenjena predvsem UVA in IVB zaščiti kože obraza in telesa.
804371 16497

Ocene in mnenja

Opis

Eubos Anti Age Hyaluron Day Repair Plus z ZF20 anti age krema je inovativna dnevna nega, namenjena zmanjševanju gub in gubic, ob enem pa namenjena predvsem UVA in UVB zaščiti kože obraza in telesa.

Koža obraza je zaščitena pred škodljivimi UVA in UVB žarki ter tako posledično zaščitena tudi pred staranjem kože in morebitnimi poškodbami kože. Komplet aktivnih sestavin bioaktivne hialuronske kisline, vitamina C in koencima Q10 zagotavljajo koži intenzivno vlago, spodbuja lastno sintezo kolagena v koži in zmanjšuje gubice.

Tip kože:

Dnevna nega z UVA zaščito je primerna za suho kožo in za vse tipe kože - gre za emulzijo olje-v-vodi. 

Aktivne učinkovine:

Bioaktivna hialuronska kislina, vitamin C + E, koencim Q 10, glicerin, alantoin

Namen aplikacije:

Za zaščito kože pred staranjem in pred mikro poškodbami kože.

Prednosti izdelka Eubos Anti Age Hyaluron Day Repair Plus z ZF20

  • brez umetnih barvil
  • brez parabenov
  • brez PEG polietilen glikolov

Sestavine in njihova učinkovitost

Inovativna zaščita in aktivna formula:

Posebna kombinacija UVB / UVA filtrov z zaščitnim faktorjem SPF 20  - pomaga učinkovito preprečevati prezgodnje staranje in poškodbe kože, ki jih povzročajo UV žarki ob vsakodnevni izpostavitvi soncu (kategorija zaščite pred soncem: srednja).

Posebna, biološko aktivna hialuronska kislina prodre v zgornjo plast kože in poskrbi za intenzivno, dolgotrajno vlaženje, pospeši dodajanje vhialuronske kisline v koži (in vitro testi) in ima močan učinek na kožno strukturo. Koža je videti bolj gladka.

Stabiliziran vitamin C pomaga zaščititi celice kože pred morebitnimi mikro poškodbami celic, v povezavi z UV žarki, in preprečuje hiperpigmentacijo (pigmentne lise). Vitamin C pomaga popraviti strukturne poškodbe v obliki gub in tako spodbuja enakomerno polt.

Koencim Q 10 - celične strukture in elastična vlakna so pomemben del vaše kože - enako tudi vitalnost celic.Svetlo rumena barva kreme je med drugim posledica visokega deleža Q 10 in pripadajoče barve UV filtra. Mikrosfere in posebna nemastna negovalna olja zagotavljajo dobro mazljivost in uravnoteženo polt.

EUBOS HYALURON DAY REPAIR PLUS SPF 20 poleg glavnih aktivnih sestavin (hialuronska kislina, vitamin C, koencim Q 10) vsebuje še druge negovalne sestavine, kot so alantoin, glicerin in vitamin E.

Način uporabe Eubos kreme

Kremo nanesite na predhodno očiščeno kožo na obraz, vrat in dekolte vsako jutro ali približno pol ure, preden preživite čas na prostem. Izogibajte se stiku z očmi.

Naše priporočilo:

Kot optimalno dopolnilo priporočamo HYALURON Repair Filler day (brez zaščite pred UV žarki) kot 24-urno intenzivno nego, še posebej če se nahajate večinoma v zaprtih prostorih. Za regenerativno nego ponoči uporabite HYALURON Repair Filler Night.

Za učvrstitev očesne konture priporočamo uporabo HYALURON EYE CONTOUR serum. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Zastrite svetlobo

Mesečina, ulične svetilke, pozni sončni zahodi in zgodnje jutranje zore, vse to lahko vpliva na spremembe ritma spanja. »Pri nas v Seattlu postane poleti svetlo ob 4. uri zjutraj in syetlo je še ob 22. uri, zato potrebujem težke zavese ali rolete, da je moja spalnica dovolj temna za dobro spanje,« pravi dr. Vitiello.

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eubos Eubos
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov