Eubos Med Anti-Age Hyaluron visoko intenzivni serum, 30 mL

Eubos Med Anti-Age Hyaluron visoko intenzivni serum je intenzivna nega, ki je namenjena delovanju predvsem proti gubam, njegova formulacija pa izrazito dobro deluje tudi proti finim linijam. Eubos Med Anti-Age Hyaluron visoko intenzivni serum je intenzivna nega, ki je namenjena delovanju predvsem proti gubam, njegova formulacija pa izrazito dobro deluje tudi proti finim linijam.
939986 21424

Ocene in mnenja

Opis

Eubos Med Anti-Age Hyaluron visoko intenzivni serum je intenzivna nega, ki je namenjena delovanju predvsem proti gubam, njegova formulacija pa izrazito dobro deluje tudi proti finim linijam.

Z uporabo intenzivnega seruma je koža prijetno navlažena, na občutek bolje negovana ter na otip žametno mehka ter vidno pomlajena.

Sestavine kozmetičnega seruma

  • Ectoin
  • hialuronska kislina, ki kožo globinsko navlaži in
  • B3 vitamin, ki kožo pomirja ter jo prijetno ter globinsko umiri

Naravni mehanizmi so okrepljenji, sestavine kreme okrepijo kožno površino ter jo naredijo mehko ter prijetno na otip. Koža je vidno regenerirana, morebitne gube in gubice izginejo, koža pa je zaradi izdatne vsebnosti hialuronske kisline vidno izboljšana in globinsko navlažena.

Serum odično zaščiti kožo pred zuzanjimi dejavniki - predvsem pred delovanjem vedno večjega števila onesnaževalcev. Prav prisotnost onesnaževalcev posledično vpliva na samo stanje kože. Tovrstni stresorji pogosto pospešujejo radikalske reakcije, s tem povezano pa tudi staranje kože. Krema deluje intenzivno regenerativno, zaščitno in krepilno na kožno bariero.

Prednosti Eubos Med intenzivnega seruma

  • izdelek ne vsebuje parabenov
  • izdelek ne vsebuje PEG
  • ne vsebuje parfumskih sredstev
  • ne vsebje mineralnih in drugih škodljivih olj

Uporaba Eubos Med Anti-Age Hyaluron seruma

Navajamo vam pomoč pri vsakodnevni negi z tem intenzivnim serumom.

1. Očistite kožo s tretmajem Eubos multi aktivna pena namenjena čiščenju kože

2. če želite, da je vaša nega še bolj intenzivna redno uporabljajte tudi Eubos Hyaluron 3D booster, saj bo le tako koža inenzivneje zaščitena pred staranjem in nenazadnje pred delovanjem okoljskih polutantov. Pri naosu booster-ja pazite, da tretma ne zaide v očesno sluznico. Tretma prijetno vmasirajte s konci prstov in poskrbite za hitro in intenzivno obnovo.

3.kožo podnevi zaščitite z nanosom Eubos Hyaluron Filler day, v času nočnega počitka pa obdarite vašo kožo z dodatkom nočnega #D tretmaja oziroma kreme.

Za UV zaščito po potrebi uporabite dnevno kremo Eubos Hyaluron Day Repair zaščita z ZF20.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eubos Eubos
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov