Eubos odišavljena čistilna emulzija brez mila za telo, 200 mL

Eubos emulzija brez mila je namenjena čiščenju celega telesa in sicer je izdelek primeren za vse tipe kože - za mastne, suhe, normalne, mešane tipe kož.<br> Eubos emulzija brez mila je namenjena čiščenju celega telesa in sicer je izdelek primeren za vse tipe kože - za mastne, suhe, normalne, mešane tipe kož.
909637 20830

Ocene in mnenja

Opis

Eubos emulzija brez mila je namenjena čiščenju celega telesa in sicer je izdelek primeren za vse tipe kože - za mastne, suhe, normalne, mešane tipe kož.
Eubos emulzija ne vsebuje mil in je nevtralna - vsebuje le rahlo esenco, ki vas navdaja z nežnostjo in prijetnimi vonji!

Eubos emulzija očisti pore temeljito in na nežen način tako, da ne poškoduje kožne bariere temveč jo zaščiti in obnavlja.
 
Eubos emulzija vsebuje posebno formulirano sestavo za globinsko čičenje problematičnih tipov kože. Občutljiv tip kože je tako zaščiten in pomirjen. Eubos emulzija namreč deluje blagotejno na vse tiste tipe kože, ki na normalna mila reagirajo in je njihova zaščitna bariera poškodovana!
Izdelek uporabljajo vsi tisti z zelo netolerantno kožo in jo lahko uporabljamo kot odličen dodatek k terapiji/tretmaju kože.

Alkalna emulzija Eubos ne vsebuje mila, njen pH pa je popolnoma nevtralen, s 6% amphocetatom, nežno očisti pore, ne da bi poškovala naravno bariero in deluje kot zaščitna plast na koži. Vsebuje alantoin in naravni vlažilni faktor (Sodium PCA, sestavni del naravnega faktorja vlage v koži).

pH vrednost Eubos emulzije

5,5 ± 0,3 - rahlo kiselkast pH - primeren za vzdrževanje kožne bariere.

Uporaba Eubos emulzije:

Pri prhanju z Eubos emulzijo nanesite emulzijo kot običajni peneč izdelk. Pri kopanju dodajte v vodo.

Rezultat uporabe Eubos emulzije:

Pore kože so očiščene - koža pa je posledično osvežena in zglajena. Toleranca kože do izdelka Eubos emulzija je dermatološko preverjena in dokazana.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eubos Eubos
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja