Eubos Sensitive pena za čiščenje obraza, 150 mL

EEubos Sensitive pena za čiščenje obraza je pena, ki deluje temeljito čistilno na občutljivejšpi tip kože obraza. Vsebuje pomirjujočo termalno vodo iz pirenejev. <br> EEubos Sensitive pena za čiščenje obraza je pena, ki deluje temeljito čistilno na občutljivejšpi tip kože obraza. Vsebuje pomirjujočo termalno vodo iz pirenejev.
909823 20762

Ocene in mnenja

Opis

EEubos Sensitive pena za čiščenje obraza je pena, ki deluje temeljito čistilno na občutljivejšpi tip kože obraza. Vsebuje pomirjujočo termalno vodo iz pirenejev

Edinstvena Eubos formula temelji na blagi, peneči aminokislini, beljakovinah in spojini glukoze, katera temeljito čisti, vendar kože ne izsuši. Fiziološki lipidi rastlinskega izvora ščitijo in krepijo naravno bariero kože, dokazano spodbujajo gladkost kože in vsebnost vlage. Morski minerali in ekstrakti alg delujejo poživljajoče in osvežujoče.

Izdelek Eubos Sensitive pena za čiščenje obraza

Ne vsebuje parabenov ali katerih koli drugih konervirnih sredstev
Ne vsebuje poli etilen glikolov
Ne vsebuje snovi na lanolinski osnovi
Ne vsebuje obarvanih komponent
Ne vsebuje mineralnih olj (parafin)
Vsebuje parfum – le-ta ni vsiljiv - izdelek pa je formuliran venomer tako, da kože ne draži in ne deluje alergeno.

Ph kreme Eubos Sensitive pene za čiščenje obraza je nevtralen
6,5 -7

Uporaba Eubos Sensitive pena za čiščenje obraza:

Eubos Sensitive pena za čiščenje obraza je mehka in kremasta pena namenjena čisšenju vseh tipov občutljive kože. Kože predhodno navlažimo, da je le ta dovzetnejša za tretma. Nato nanesemo ustrezno količino pene, jo vmasiramo (nežno) v kožo ter jo izperemo z mlačno tekočo vodo.

Rezultat uporabe:

Gladka, nežna koža, globinsko očiščena s prijetnim občutkom svežine. Eubos Sensitive Vital pomaga nadomestiti pomankljivosti na koži. Zaščitni učinek je dermatološko dokazan. Odlična združljivost izdelka s kožo je dermatološko dokazana.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eubos Eubos
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede