Eubos Sensitive vlažilna krema za obraz, 50 mL

Eubos Sensitive, vlažilna krema je primerna za občutljivo, normalno in suho kožo obraza z aktivnimi celicami, zaščitnimi kompleksi in hidroregulativnim faktorjem.<br> Eubos Sensitive, vlažilna krema je primerna za občutljivo, normalno in suho kožo obraza z aktivnimi celicami, zaščitnimi kompleksi in hidroregulativnim faktorjem.
909726 20765

Ocene in mnenja

Opis

Eubos Sensitive, vlažilna krema je primerna za občutljivo, normalno in suho kožo obraza z aktivnimi celicami, zaščitnimi kompleksi in hidroregulativnim faktorjem. Vsebuje pomirjujočo termalno vodo iz Pirenejev.

Eubos Sensitive Vlažilna Krema je zaščitno in kožo pomirjajoča hidro-aktivna nega na bazi oljne in vodne emulzije. Multiaktivni zaščitni sistem je posebna kombinacija celično zaščitnih oligosaharidov iz ekstraktov rjavih alg, vitamina E  ter aktivna snov lipophilen iz korena licorice, Beta-GL-A. Občutljiva koža je tako zaščitena pred zunanjimi vplivi okolja in oksidativnim stresom. Deluje regenerativno, pomirja in pomaga pri ohranitvi in krepitvi obrambe kože. Pantenol (provitamin B5), vsebuje sestavine naravnega, koži podobnega vlažilnega faktorja, kot tudi visoko vsebnost pantenola. Vsebnost vlage v koži se občutno poveča, suha koža postane bolj gladka. Gube se zmanjšajo, koža je videti sijoča in bolj čvrsta. pantenol deluje še dodatno blagodejno na občutljivo kožo. Olje macadamije in dragocene nemastne negovalne komponente na rastlinski osnovi, podpirajo uravnoteženo ravnovesje lipidov in vlage v koži, skrbijo da se prijetno razmaže in hitro vpije, ter daje žametno gladek občutek.

Izdelek Eubos Sensitive vlažilna krema za obraz

Ne vsebuje parabenov ali katerih koli drugih konervirnih sredstev
Ne vsebuje poli etilen glikolov
Ne vsebuje snovi na lanolinski osnovi
Ne vsebuje obarvanih komponent
Ne vsebuje mineralnih olj (parafin)
Vsebuje parfum – le-ta ni vsiljiv - izdelek pa je formuliran venomer tako, da kože ne draži in ne deluje alergeno.

Ph kreme Eubos Sensitive vlažilna krema za obraz je nevtralen

Uporaba Eubos Sensitive vlažilne kreme za obraz:

Na očiščeno kožo na obrazu, vratu in dekolteju, nanesemo in nežno vmasiramo. Zelo hitro se vpije ter se ne sveti. Primerno posebno za oskrbo z vlažnostjo in kožo pomirjujočo dnevno nego. Tudi kot podlaga za make up.

Rezultat:
Že po prvem nanosu se v primerjavi z izhodiščno točko znatno poveča vsebnost vlage v koži. Pri redni uporabi se vsebnost vlage bistveno izboljša, koža je vidno in merljivo bolj gladka.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eubos Eubos
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede