Eucerin Anti-pigment Booster serum z dvojno komoro, 30 mL

Embalaža z dvojnim prekatom (2 x 15 ml). Formula v rožnatem delu vsebuje patentirani Thiamidol, formula v belem delu pa koncentrirano hialuronsko kislino. Embalaža z dvojnim prekatom (2 x 15 ml). Formula v rožnatem delu vsebuje patentirani Thiamidol, formula v belem delu pa koncentrirano hialuronsko kislino.
933091 50

Ocene in mnenja

Opis

Eucerin Anti-pigment Booster serum z dvojno komoro učinkovito zmanjša neprijetne kožne madeže, ter preprečuje njihov ponovni pojav na koži obraza. 

Serum z dvojnim delovanjem je obogaten s tiamidolom in koncentrirano hialuronsko kislino za ravno in sijočo kožo.

Inovacija:

Embalaža z dvojnim prekatom (2 x 15 ml). Formula v rožnatem delu vsebuje patentirani Thiamidol, formula v belem delu pa koncentrirano hialuronsko kislino. Thiamidol uravnava tvorbo melanina, tako da zavira delovanje tirozinaze, hialuronska kislina pa zapolni gube.

Rezultat:

Ob redni uporabi so prvi rezultati vidni v dveh tednih, sčasoma pa je opazno stalno izboljšanje. Za gladko, enakomerno in sijočo kožo z obnovljenim videzom. Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit in ga koža zelo dobro prenaša.

Navodila za uporabo

Uporabite enkrat dnevno. Vsak dan lahko uporabite največ štiri nanose izdelkov s Thiamidolom. Kot dopolnilna nega dnevni oz. nočni negi Eucerin Anti-pigment.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kronično vnetje želodčne sluznince

Helicobacter pylori je bakterija, ki se naseli globoko v sloj sluzi, ki obdaja želodčno sluznico in tam lahko povzroča vnetni odziv. Prenaša se s človeka na človeka in sicer ustno (oralno), oralno-fekalno (majhni otroci), lahko pa se prenaša tudi preko okužene hrane ali vode.
Kako se kronično vnetje želodčne sluznice kaže?
Mnogi posamezniki s kroničnim gastritisom ne kažejo nobenih znakov bolezni, pri ostalih pa se pojavijo značilni simptomi:

• pekoča bolečina v zgornjem delu trebuha, ki se lahko po obroku ojača ali omili,

• občutek polnosti po zaužitju manjšega obroka,

• izguba apetita,

• zmanjšanje telesne teže, slabost in bruhanje (v izbljuvku je lahko kri),

• krvavo oz. črno obarvano blato.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eucerin Eucerin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov