Eucerin Complete Repair losjon s 5 % ureo, 250 mL

Edinstvena kombinacija aktivnega losjona Complete Repair se bori proti tipičnim simptomom suhe kože. Edinstvena kombinacija aktivnega losjona Complete Repair se bori proti tipičnim simptomom suhe kože.
523607 15930

Ocene in mnenja

Opis

Eucerin Complete Repair losjon je namenjen vlaženju izredno suhe kože:

- zmanjšuje izgubo vlage in krepi kožno bariero,
- spodbuja koži lastno sposobnost hidracije.

* Auaporin tehnologija zagotavlja optimalno količino vlage celo v globjih slojih kože.
* Urea in druge vlažilne snovi izboljšujejo sposobnost zadrževanja vlage v zgornjih slojih kože trajno.
* Kožnemu identičen ceramid 3 nadomešča pomanjkanje lipidov in krepi kožno bariero.

Eucerin Complete Repair

Ne vsebuje barvil ali dišav.

5% urea.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Sprejme vas nekdo, ki je dovolj mlad, da bi bil lahko vaš vnuk, in vam zastavlja kopico izjemno osebnih vprašanj. Potem pa vas vodi skozi test. In ker ste pokonci že od šestih zjutraj, popoldne kratko malo ni vaš najboljši čas. Ob dveh popoldne bi raje zadremali kot pa odšli na testiranje (v resnici študije ugotavljajo, da je pri starejših spomin najmočnejši zjutraj, pri mlajših pa popoldne).

Zato je za starejše osebe vsa izkušnja neverjetno stresna, pravi dr. Lupienova. To je slabo na dva načina. Prvič, čim starejši ste, tem intenzivneje se vaše telo odziva na stres. In drugič, stres in spomin, kot je pokazalo na desetine študij, sta kot olje in voda. Čim akutnejši stres doživite, tem slabši je vaš spomin.

Potem je tu še samo testiranje. Če naročite starejšim ljudem, naj si zapomnijo besede, in jim poveste, da ocenjujete njihov spomin, se bodo slabo odrezali. Če jim naročite, naj si zapomnijo iste besede, in jim poveste, da ocenjujete učne sposobnosti starejših, bodo veliko boljši. Zakaj? Zato, ker vsak - vključno s starejšimi sodelujočimi - meni, da se spomin s starostjo slabša. Tu pa je zlato pravilo. Če mislite, da nekaj je, potem tako tudi bo.

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eucerin Eucerin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja