Eucerin Hyaluron-Filler nočni piling in serum, 2x15 mL

Eucerin Hyaluron-Filler nočni piling in serum je kozmetični set, ki je narejen za prav vsak kožn tip. Izdelek je narejen z namenom dvojnega delovanja - odstranjuje odmrle celice s površine kože, ob enem pa izboljša tudi sam izgled ter teksturo kože obraza. Eucerin Hyaluron-Filler nočni piling in serum je kozmetični set, ki je narejen za prav vsak kožn tip. Izdelek je narejen z namenom dvojnega delovanja - odstranjuje odmrle celice s površine kože, ob enem pa izboljša tudi sam izgled ter teksturo kože obraza.
927848 19763
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Eucerin Hyaluron-Filler nočni piling in serum je kozmetični set, ki je narejen za prav vsak kožn tip. Izdelek je narejen z namenom dvojnega delovanja - odstranjuje odmrle celice s površine kože, ob enem pa izboljša tudi sam izgled ter teksturo kože obraza.

Izdelek Eucerin združuje dva izdelka v enem:

- nočni piling, ki je namenjen intenzivnemu odstranjevanju kožnih celic, ki so odmrle

- serum z močnim učinkom z namenom korekcije kožne teksture, spodbuja regeneracijo kožnih celic ter pripomore h korekciji kožnih gub in gubic.

Koža je po uporabi obeh tretmajev signifikantno izboljšana, vidno bolj gladka in sijoča. Odmrle celice so odstranjene, zapolnjene so tudi najbolj vidne in najgloblje gube na površini kože, tudi tiste izrazne.

Kako je nastal ta kombiniran izdelek?

Kozmetični izdelek, ki deluje na principu seruma in dermatološkega pilinga je bil formuliran na podlagi dermatološkega dela. Dermatologi uporabljajo injekcije hialuronske kisline za namene pomlajvanja kože in njene regeneracije. Podoben efekt ima Eucerin formula, saj z redno uporabo pomladi kožo ter jo zaščiti pred delovanjem zunanjih dejavnikov.

Učinki Eucerin kombiniranega seta

  • izboljša se tekstura in struktura kože - predvsem kremasta emulzija vsebuje AHA in glicin saponin, ki predstavljata učinkovit kompleks sestavin in združuje kombinacijo sadnih kislin, odstranjene pa so prav zaradi delovanja le-teh tudi odmrle kožne celice.
  • zapolnitev gub - sinergistično delovanje komponent kozmetičnega izdelka pripomore k regeneraciji in k polnejšemu izgledu kože obraza, dekolteja in drugih kožnih predelov.
  • intenzivno vlaženje: predvsem zahvajujoč hialuronski kislini, ki ji pravimo drugače tudi magnet za vodo. Naravno se nahaja v koži, med vezivnimi tkivi, sčasoma pa se količina te organske komponente vztrajno zmanjšuje.

Formuli se na koži združita in ji podarita občutek gladkosti. Ta inovativni izdelek je zasnovan tako, da deluje ponoči. Klinično in

Uporaba kozmetičnega seta Eucerin

Izdelek nanesite enkrat na dan, nanesite ga na vse pomembne predele in sicer na obraz, prav tako tudi vrat in tudi na področje dekolteja. Da bi bila učinkovitost izdelka kar se da najboljša je zelo pomembno predhodno čiščenje kože omenjenh predelov, saj je le-tako privzem omenjenih sestavin maksimalen.

Kozmetični izdelek uporabite tako, da iztisnete vrhnji del doze na sredini, saj je le tako iztis seruma in kozmetičnega pilinga enakomeren.

Iztisnjeni formuli dobro premešajte na površini dlani, kamor ste nanesli izdelek ter nanesite na površino obraza. Pri nanosu pazite, da mešanice ne vnesete v očesno sluznico, pri čemer v tem primer izdelek izperite.

Sestavine v kozmetičnem setu lahko povečajo občutljivost kože na sonce, zato je zelo pomembno, da sočasno uporaljate kozmetično kremo, ki kožo obraza dobro zaščiti pred delovanjem UV žarčenja.

Za najboljše rezultate piling serum uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki iz linije Eucerin Hyaluron-Filler.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eucerin Eucerin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja