Eucerin Q10 darilni paket

Eucerin čistilno mleko in Eucerin Q10, dnevna krema. Eucerin čistilno mleko in Eucerin Q10, dnevna krema.
905402 10374

Ocene in mnenja

Opis

Izdelek je sestavljen iz:

Eucerin Dermatoclean čistilno mleko za suho kožo, 200 mL

Blago čistilno mleko za suho in občutljivo kožo.

Bogato in učinkovito kremno mleko, ki ne izsuši kože, odstrani dnevne nečistoče in ličila, ne da bi odstranil vlago iz kože. Kožo pomiri in omehča, da daje nahranjen in svež občutek.

Eucerin Q10, dnevna krema

S starostjo popusti naravna moč regeneracije celic. Aktivna nega Q10 iz kolekcije Eucerin so razvili posebno kot dnevno nego proti nastajanju gub občutljive kože na obrazu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Epilepsija

Kaj povzroča nastanek epilepsije?
Epileptični napadi so po definiciji nenadni možganski napadi z različno klinično sliko, ki so posledica nenormalnega električnega pojava/izbruha iz različnih delov možganske skorje ali iz prednjega dela možganskega debla. Vzroki za epilepsij o so različni. Nastane lahko kot posledica dedne dispozicije, okvare možganskega tkiva zaradi nepravilnega razvoja možganov ali zaradi vnetij možganovine, poškodbe možganovine (ob porodu, v prometni nesreči), žilnih bolezni (po možganskih kapeh), zastrupitve oziroma čezmernega pitja alkohola ali jemanja drog (ali obojega hkrati) in tumorjev. Epileptični napad lahko sprožijo tudi dolgotrajno preprečevanje spanja, hipoglikemija (nizka raven sladkorja v krvi), daljši ali močnejši telesni napor, nezadostna preskrba možganov s kisikom. Pri marsikaterem bolniku lahko vzrok za bolezen ostane nepojasnjen.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eucerin Eucerin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja