Farmaderbe Caffe verde (zelena kava), 60 kapsul

Farmaderbe Caffe verde prehransko dopolnilo na osnovi arabskega kakavovca, vsaka kapsula vsebuje 157 mg klorogenske kisline Farmaderbe Caffe verde prehransko dopolnilo na osnovi arabskega kakavovca, vsaka kapsula vsebuje 157 mg klorogenske kisline
918512 1328

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Farmaderbe Caffe verde prehransko dopolnilo na osnovi arabskega kakavovca, vsaka kapsula vsebuje 157 mg klorogenske kisline.

Več o učinkih zelene kave je napisano na gornji povezavi, pod alinejo kako izdelek deluje.

Sestavine Farmaderbe Caffe verde dopolnila

izvleček semen arabskega kakavovca (Coffea arabica), 45 % klorogenske kisline, hidroksipropilmetilceluloza, sredstvi proti strjevanju: rastlinski magnezijev stearat, silicijev dioksid, sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza.

Način uporabe Farmaderbe Caffe verde dopolnila

priporočeno je zaužiti 1-3 kapsuli dnevno, z vodo in 30 minut pred obrokom.

Vsebnost sestavin prehranskega dopolnila

Vsebnost v treh kapsulah, ki predstavlja maksimalen dnevni odmerek:

1050 mg - arabski kakavovec

473 mg - klorogenska kislina

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Očesni tumorji

Koga lahko bolezen prizadene?
Retinoblastom je maligni tumor na mrežnici. Z zasnovo za retinoblastom se rodi približno eden na 18.000 otrok, bolezen pa večinoma izbruhne pred drugim rojstnim dnem. Ko tumor raste, potisne oko na stran, torej v škiljenje. Prav tako se lahko agresivno in hitro zaraste v možganih in povzroči smrt. Tvorba sicer nastane na podlagi genske okvare, se pa kljub temu zelo redko podeduje. Večina primerov (92 odstotkov) nastane na podlagi novonastale spremembe (mutacije) dednih zasnov. Le 8 odstotkov bolezni se pojavi v družini v večjem številu, to pomeni, da jih otroci avtosomalnodominantno podedujejo od staršev: v povprečju zboli 45 odstotkov potomcev.

Tumor raste zelo hitro in umrljivost pri majhnih retinoblastomih znaša 8 odstotkov. Če je prizadet tudi vidni živec, je smrtnost 65-odstotna.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ciba vision Ciba vision
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja