Verdaloe botox serum, 30 mL

Zmanjša se vzrok za nastajanje gub. Zmanjša se vzrok za nastajanje gub.
913197 3806

Ocene in mnenja

Opis

S tem izdelkom boste zagotovo zmanjšali gube na obrazu.
Najpogosteje se ga nanaša na predele področja med obrvmi, za povešena lica in horizontalne gube na predelu čela. Argirelina je revolucionarna prednost izdelka. Ne verjamete? Poglejte!

vsebina

30 ml
   
Izguba vlažnosti kože, ponavljajoči gibi (mežikanje, gubanje obrvi, smejanje, položaj med spanjem, staranje…) so vzroki za nastajanje obraznih gub.

Vplivi okolja, onesnaženost zraka, ozon in cigaretni dim imajo tudi precejšen vpliv na staranje kože.

Glavni krivec za prezgodnje staranje so poškodbe, ki jih povzroča dolgotrajno izpostavljanje ultravijoličnim žarkom sončne svetlobe. Pri pomanjkljivi  zaščiti antioksidantov je koža nezavarovana proti tovrstnim poškodbam.

Gube so posledica neuravnovešenega delovanja kože pri proizvajanju-obnavljanju elastičnih vlaken in kolagena, ki je sestavni del kože.

Ko so mišice sproščene, je koža gladka, zmanjša se vzrok za nastajanje gub.

ANTIAGE proizvodi so danes v kozmetiki velika uspešnica in s tem tudi SERUM BOTOX. SERUM BOTOX se lahko  uporablja na celotnem predelu kože obraza.

ARGIRELINA je sestavina, ki se je izkazala kot izreden inovativni preparat v postopkih preprečevanja nastajanja gub in izraznih linij obraza. Ta revolucionarna prednost izdelka, ki preprečuje oz. upočasnjuje nastanek prvih gub je  da je veliko bolj varen kakor botolinum toxin, saj so študije pokazale, da je Argirelina pripravljena iz NARAVNIH  aminokislin v nasprotju z b.toixun, ki je ena od zelo nevarnih substanc.

Uporaba Argilerina je z lokalnim nanosom krem, losjonov ... zelo enostavna za  uporabo. Nanaša se na očiščeno in s tonikom osveženo  kožo zjutraj in zvečer. Na očiščeni  koži nežno razpremo  gubo in vtremo  serum botox   z nežnimi krožnimi gibi s konicami prstov. Nato pa nanesemo dnevno ali nočno kremo VERDALOE.

Argilerina sprošča mišice, s čimer se doseže zmanjšanje gub ali njihovo preprečitev.

Vsebuje

 5% čistega, stabiliziranega  soka aloje, argirelino...

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Pršice

Pršice so klopom sorodne in podobne. So manjše, večinoma s prostim očesom komaj vidne. Ličinke pršic imajo prav tako kakor pri klopih tri, nimfe in odrasli pa štiri pare nog. Omenili bomo le nekatere, ki na človeka prenašajo patogene viruse in rikecije ali pa so mu nadležne.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Verdaloe Verdaloe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov