Farmaderbe Citronella Nutra Junior mleko za telo, 100 mL

Farmaderbe Citronella Nutra Junior mleko je povsem naravna in učinkovita zaščita otroške kože pred piki komarjev. Farmaderbe Citronella Nutra Junior mleko je povsem naravna in učinkovita zaščita otroške kože pred piki komarjev.
939251 13720

Ocene in mnenja

Opis

Farmaderbe Citronella Nutra Junior mleko je povsem naravna in učinkovita zaščita otroške kože pred piki komarjev.

Izdelek je povsem tolerantna emulzja, ki je primerna tudi za občutljivo kožo otrok. Tako se bodo vaši otroci počutili bolje, nadležni komarji pa ne bodo več tako težavni.

Zanesljiva zaščita v inovativni formulaciji z dodatkom izvlečka močvirskega rožmarina, poznan v homeopatiji kot Ledum Palustre, in kombinacijo izbranih eteričnih olj citronele, geranije, sivke in rožmarina. Prijetno in nežno mleko za nego najobčutljivejše kože otrok in dojenčkov od rojstva dalje.

Uporaba Citronella Nutra Junior mleka za telo

Izdelek pogosto nanesite na površino izpostalvjenih predelov kože vašega otroka. V kolikor ste izpostavljeni večjemu številu komarjev (kampiranje, življenje v naravi) nanos redno obnavljajte.

Prednost uporabe Citronella Nutra Junior mleka

· kožo ščiti pred komarji, vlaži in pomirja,

· ne pušča mastnih sledi,

· se izredno hitro vpije

· iz biološko certificirane linije Nutra Junior,

· dermatološko preizkušeno,

· brez parabenov, brez dišav, brez petrolatov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Suki - ko ti ni vseeno za lepoto!

Ameriška kozmetika Suki predstavlja most med 100 % naravno kozmetiko in moderno znanostjo, kar zagotavlja čiste in učinkovite izdelke za nego kože. Izdelki Suki so kozmecevtik, ki kožo ne le negujejo,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Če me prosi, naj mu svetujem jaz, se umaknem z izgovorom, da sam zase pač najbolje ve, kaj mu ustreza. Nikoli mu ne svetujem pomoči s plačanim inštruktorjem, saj bi mu s tem ponudil udobno lagodnost, ko pobudo za učenje prevzema inštruktor, ne on sam. Sam naj se torej odloči po načelu hočem - nočem in sam naj prevzame odgovornost za sprejete odločitve. Če mu odločitve postavlja odrasli, jih doživlja kot moram in se jim izmika.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja