Farmaderbe eterično olje bergamota, 10 mL

Eterično olje bergamota je čisto, 100 % eterično olje, primerno za aromaterapijo, masaže, kopeli, obkladke, kožno nanašanje in odišavljanje prostorov. Eterično olje bergamota je čisto, 100 % eterično olje, primerno za aromaterapijo, masaže, kopeli, obkladke, kožno nanašanje in odišavljanje prostorov.
932965 17695

Ocene in mnenja

Opis

Eterično olje bergamota je čisto, 100 % eterično olje, primerno za:

- masaže, kopeli,
- obkladke, kožno nanašanje,
- odišavljanje prostorov,
- aromaterapijo.

Sestavine:

čisto, 100 % olje lupine bergamota (citrus bergamia).

Opozorila:

shranjevati izven dosega otrok. Izdelka ne uporabljajte čistega, ampak ga vedno ustrezno razredčite. Pazite, da izdelek ne pride v stik z očmi ali sluznico. Ne nanašajte ga na kožo pred izpostavitvijo soncu.

Ne vsebuje sintetičnih dodatkov. Ne zaužijte.

SHRANJEVANJE:

Izdelek hranite dobro zaprt, ne hranite ga v bližini virov toplote, ne izpostavljajte ga direktni sončni svetlobi. Samo za zunanjo uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Samski očetje

Zelo malo je moških, ki sami skrbijo za majhnega otroka. Pri tistih redkih, ki to počnejo, pa je večina radosti in težav, povezanih z otrokom, podobnih kot pri materah samohranilkah. Samski moški niso v nič bolj neugodnem položaju pri negi otroka; edino, česar v nasprotju z ženskami ne morejo ponuditi, je dojenje.

Prednosti

Situacija, ko za otroka skrbi samo oče, seveda ni idealna, vendar ima oče samohranilec nekaj prednosti, ki jih ne bi imel, če bi skrb delil s svojo partnerico. Raziskave so pokazale, da so očetje samohranilci bolj zadovoljni v vlogi očeta in bolj povezani z otrokom, poleg tega pa so tudi bolj samozavestni in učinkoviti kot povprečni očetje.

Težave

Največja težava, ki ponavadi pesti očeta samohranilca, je seveda osamljenost. Pogosto ugotovi, da se mora boriti za svoje mesto v okolju, kjer prevladujejo ženske, žal pa se najdejo tudi takšni, ki dvomijo o njegovi zmožnosti, da bi lahko primemo vzgojil svojega otroka. Toda kaj kmalu tudi oče samohranilec postane samo še en oče več, ki pri vzgoji doživlja enake težave in radosti kot mlade mamice.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja