Farmaderbe eterično olje bor, 10 mL

Eterično olje bora je čisto, 100 % eterično olje, primerno za aromaterapijo, masaže, kopeli, obkladke, kožno nanašanje in odišavljanje prostorov. Eterično olje bora je čisto, 100 % eterično olje, primerno za aromaterapijo, masaže, kopeli, obkladke, kožno nanašanje in odišavljanje prostorov.
17694 17694

Ocene in mnenja

Opis

Eterično olje bora je čisto, 100 % eterično olje, primerno za:

- masaže, kopeli,
- obkladke, kožno nanašanje,
- odišavljanje prostorov,
- aromaterapijo.

Sestavine:

čisto, 100 % olje borovih vršičkov (pinus mugo).

Opozorila:

shranjevati izven dosega otrok. Izdelka ne uporabljajte čistega, ampak ga vedno ustrezno razredčite. Pazite, da izdelek ne pride v stik z očmi ali sluznico.

Ne vsebuje sintetičnih dodatkov. Ne zaužijte.

SHRANJEVANJE:

Izdelek hranite dobro zaprt, ne hranite ga v bližini virov toplote, ne izpostavljajte ga direktni sončni svetlobi. Samo za zunanjo uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Oče bo moral pri prevzemanju enakovredne vloge pri starševstvu premagati številne kulturne pritiske in morda spremeniti tudi lastno vedenje. Prepoznati bo moral svojo vlogo pri skrbi za otroka, in ne le finančno skrbeti za družino. Nekateri moški starševstvo zamenjujejo s plačevanjem računov, saj so takšno početje poznali od svojih očetov.

Kdo bo skrbel za otroka?

 Danes lahko tudi ekonomski dejavniki odločijo o tem, kdo bo moral skrbeti za otroka. če ženska zasluži več ali pa je njen partner brezposeln, si večina parov ne more privoščiti, da bi moški ponos zmanjšal tedenski priliv denarja. Brez dvoma je rast števila moških, ki skrbijo za gospodinjske opravke, koristila številnim mladim družinam. Vsekakor pa je treba imeti v mislih, da se lahko tudi moški, ki ostanejo doma in skrbijo za majhnega otroka, spopadajo z enakimi težavami kot ženske: z osamljenost jo in dolgočasjem. Zato je pomembno, da se potrudite in se pogovorite o teh težavah, ko ste skupaj.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja