Farmaderbe eterično olje mandarine, 10 mL

Eterično olje mandarine je čisto, 100 % eterično olje, primerno za aromaterapijo, masaže, kopeli, obkladke, kožno nanašanje in odišavljanje prostorov. Eterično olje mandarine je čisto, 100 % eterično olje, primerno za aromaterapijo, masaže, kopeli, obkladke, kožno nanašanje in odišavljanje prostorov.
17703 17703

Ocene in mnenja

Opis

Eterično olje brina je čisto, 100 % eterično olje primerno za:

- masaže, kopeli,
- obkladke, kožno nanašanje,
- odišavljanje prostorov,
- aromaterapijo.

Sestavine:

čisto, 100 % olje mandarinine lupine (citrus reticulata).

Opozorila:

shranjevati izven dosega otrok. Izdelka ne uporabljajte čistega, ampak ga vedno ustrezno razredčite. Pazite, da izdelek ne pride v stik z očmi ali sluznico. Ni primeren za uporabo med nosečnostjo.

SHRANJEVANJE:

Izdelek hranite dobro zaprt, ne hranite ga v bližini virov toplote, ne izpostavljajte ga direktni sončni svetlobi. Samo za zunanjo uporabo.

Ne vsebuje sintetičnih dodatkov. Ne zaužijte.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Ne glede na končen izid je zelo pomembno, da se otroci vedno počutijo varne in brez strahu zrejo v prihodnost. Za mlajše otroke je sprememba znotraj družine (ali pa strah pred spremembo) zelo škodljiva. Otroci še nimajo obrambnega mehanizma, s katerim bi se obvarovali pred veliko čustveno negotovostjo, ki jo lahko povzroči ločitev.

Veliko žensk živi s partnerjem, zateče k nasilju vsakič, ko ne zmaga v prepiru.

Pri tem uporablja grožnje, nadzoruje njeno svobodo govora in gibanja, z vohunjenjem in zalezovanjem pa vdira v njeno zasebnost. Od zunaj je videti kot idealen mož, za zaprtimi vrati pa je zgodba povsem drugačna.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja