Farmaderbe eterično olje poprove mete, 10 mL

Eterično olje poprove mete je čisto, 100 % eterično olje, primerno za aromaterapijo, masaže, kopeli, obkladke, kožno nanašanje in odišavljanje prostorov. Eterično olje poprove mete je čisto, 100 % eterično olje, primerno za aromaterapijo, masaže, kopeli, obkladke, kožno nanašanje in odišavljanje prostorov.
17710 17710

Ocene in mnenja

Opis

Eterično olje brina je čisto, 100 % eterično olje primerno za:

- masaže, kopeli,
- obkladke, kožno nanašanje,
- odišavljanje prostorov,
- aromaterapijo.

Sestavine:

čisto, 100 % olje listov poprove mete (mentha piperita).

Opozorila:

shranjevati izven dosega otrok. Izdelka ne uporabljajte čistega, ampak ga vedno ustrezno razredčite. Pazite, da izdelek ne pride v stik z očmi ali sluznico. Ni primeren za novorojenčke ali za uporabo med dojenjem.

SHRANJEVANJE:

Izdelek hranite dobro zaprt, ne hranite ga v bližini virov toplote, ne izpostavljajte ga direktni sončni svetlobi. Samo za zunanjo uporabo.

Ne vsebuje sintetičnih dodatkov. Ne zaužijte.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Pomagamo si lahko tudi tako, da si ciljev ne zastavimo previsoko, ker jih sicer pogosto ne moremo doseči in postanejo le velik pritisk. Pri vsakem posamezniku je kdaj pa kdaj dobrodošlo, da popusti pritisku in se brez sramu izjoče ter zaupa svoje težave prijatelju ali pa kriči in razbija ter tako sprosti napetost. Vse to je bolje, kot da mu zaradi vsakodnevnega pritiska zmanjka goriva in navsezadnje celo zboli.

Na katastrofe se lahko tudipripravite in rešitev se ne skriva nikjer drugje kot v vaši notranjosti - v sebi morate imeti željo po bojevanju in energijo, da lahko v težkih časih stisnete zobe. Če boste vadili na lažjih »katastrofah«, boste spoznali, da vam tudi večje povzročajo manj težav. Pri tem morate seveda imeti v mislih tudi svoje duševno zdravje, ki se včasih šele po daljšem času povrne v normalno stanje. Kakorkoli že, na stanje telesa in duha lahko vplivate tudi nemudoma, in sicer na dva načina: sprostite se ter mirno in počasi dihajte.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja