Farmaderbe eterično olje rožmarina, 10 mL

Eterično olje rožmarina je čisto, 100 % eterično olje, primerno za aromaterapijo, masaže, kopeli, obkladke, kožno nanašanje in odišavljanje prostorov. Eterično olje rožmarina je čisto, 100 % eterično olje, primerno za aromaterapijo, masaže, kopeli, obkladke, kožno nanašanje in odišavljanje prostorov.
442844 17711

Ocene in mnenja

Opis

Eterično olje brina je čisto, 100 % eterično olje primerno za:

- masaže, kopeli,
- obkladke, kožno nanašanje,
- odišavljanje prostorov,
- aromaterapijo.

Sestavine:

čisto, 100 % olje listov rožmarina (rosmarinus officinalis).

Opozorila:

shranjevati izven dosega otrok. Izdelka ne uporabljajte čistega, ampak ga vedno ustrezno razredčite. Pazite, da izdelek ne pride v stik z očmi ali sluznico. Ni primeren za epileptične bolnike.

SHRANJEVANJE:

Izdelek hranite dobro zaprt, ne hranite ga v bližini virov toplote, ne izpostavljajte ga direktni sončni svetlobi. Samo za zunanjo uporabo.

Ne vsebuje sintetičnih dodatkov. Ne zaužijte.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Odmislite skrbi

Poskušajte pozabiti nanje. Kolikor je le mogoče, ignorirajte težavo. Dlje ko boste ohranili mir, manjša bo tako imenovana pripravljenost vašega telesa "na boj in beq«, s tem pa se seveda zmanjšata tudi stres in strah.

Zabavajte se

Uživajte in pojdite na večerjo s prijatelji ali pa si vzemite prosto popoldne za nakupe. Izborite si prost vikend in ga preživite na podeželju. Med zabavo in še nekaj časa po njej boste opazili, da so se vaše težave kar nekako zmanjšale.

Bodite telesno aktivni

Premagajte stres z vadbo, pri kateri uživate in ste telesno dovolj pripravljeni zanjo. Skoraj vse oblike telesne vadbe zmanjšujejo učinke stresa. Sprostili se boste in na težave gledali veliko bolj trezno.

Poiščite drugo mnenje

Večina težav, ki se nam zdijo tako nepremagljive in edinstvene, sploh ni redka. Dober nasvet nekoga, ki se je že znašel v podobni situaciji in ima več izkušenj, lahko osvetli tudi vaš problem. Pravijo, da je težava že napol rešena, če jo delite z drugimi. Nekatere skupine, kot je na primer društvo anonimnih alkoholikov, so nastale ravno zato, da ljudem pomagajo pri spopadanju z določenimi težavnimi situacijami.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov