Farmaderbe eterično olje ylang-ylanga, 10 mL

Eterično olje ylang-ylang je čisto, 100 % eterično olje, primerno za aromaterapijo, masaže, kopeli, obkladke, kožno nanašanje in odišavljanje prostorov. Eterično olje ylang-ylang je čisto, 100 % eterično olje, primerno za aromaterapijo, masaže, kopeli, obkladke, kožno nanašanje in odišavljanje prostorov.
17715 17715

Ocene in mnenja

Opis

Eterično olje brina je čisto, 100 % eterično olje primerno za:

- masaže, kopeli,
- obkladke, kožno nanašanje,
- odišavljanje prostorov,
- aromaterapijo.

Sestavine:

čisto, 100 % olje cvetov ylang-ylanga (cananga odorata).

Opozorila:

shranjevati izven dosega otrok. Izdelka ne uporabljajte čistega, ampak ga vedno ustrezno razredčite. Pazite, da izdelek ne pride v stik z očmi ali sluznico.

SHRANJEVANJE:

Izdelek hranite dobro zaprt, ne hranite ga v bližini virov toplote, ne izpostavljajte ga direktni sončni svetlobi. Samo za zunanjo uporabo.

Ne vsebuje sintetičnih dodatkov. Ne zaužijte.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

ODSTRANJEVANJE ZNAMENJ STARANJA

Plastični kirurgi trdijo, da tipični pacienti, ki se odločajo za kirurško operacijo obraza, niso domišljave in bogate ženske, ki imajo preveč denarja, pač pa energični in aktivni ljudje, ki jih bolj kot skrivanje let zanima mladostnejši videz, ustrezen njihovemu počutju.

Veliko žensk v štiridesetih in petdesetih se noče vdati v.usodo in si priznati, da se starajo, Zdi se jim, da bi lažje prenašale proces staranja, če se jim leta ne bi tako poznala.

Še več, veliko jih ima občutek, da se jim godi krivica, ker so se prvi znaki staranja pokazali ravno zdaj, ko so začele dosegati intelektualno in čustveno zrelost. Ko se torej prikažejo prve gube na obrazu, se odločijo za boj.

Ženske si ob prvem obisku po operaciji ne želijo globokih vzdihov presenečenja sorodnikov, ampak naraven videz oziroma skoraj neprepoznavno izboljšanje. Zato povsem gladka koža ni najbolj zaželen rezultat operacije. Če je preveč napeta, lahko orientalski videz okoli oči onemogoči obrazu večino njegove izrazne moči. Najboljša reklama za dobrega plastičnega kirurga je pacient, ki je videti naravno mlad za svoja leta, ne pa nekdo, ki ima tako napeto kožo, da je njegov obraz videti umeten.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov