Farmaderbe mandljevo olje z vitaminom E, 100 mL

Hladno stiskano rastlinsko olje iz sladkega mandlja je znano po svojih odličnih vlažilnih, pomirjevalnih in hranljivih lastnostih, vitamin E pa kot antioksidant. Hladno stiskano rastlinsko olje iz sladkega mandlja je znano po svojih odličnih vlažilnih, pomirjevalnih in hranljivih lastnostih, vitamin E pa kot antioksidant.
949647 17969

Ocene in mnenja

Opis

Hladno stiskano rastlinsko olje iz sladkega mandlja je znano po svojih odličnih vlažilnih, pomirjevalnih in hranljivih lastnostih, vitamin E pa kot antioksidant.

NAVODILA ZA UPORABO:
po tuširanju olje vtrite v telo z nežno masažo.

SESTAVINE: navedene na embalaži.

ROK UPORABE: 6 mesecev po odprtju

OPOZORILO: Hraniti v hladnem in suhem prostoru.

Olje primerno za vse tipe kože, posebej za suho in občutljivo kožo, saj jo naredi mehko, gladko in navlaženo. Z redno uporabo preprečuje tudi trdo in razpokano kožo na stopalih ali rokah.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Druge srčno-žilne bolezni

Anevrizma aorte

Razširitev dela aorte zaradi oslabljene žil ne stene. Pogostejša je po 65. letu starosti, prav tako pri moških, včasih opažamo družinsko nagnjenost. Dejavniki tveganja so kajenje, prehrana z visoko vsebnostjo maščob, telesna nedejavnost in čezmerna telesna teža.

Prezgodnji utripi

Izredni srčni utripi, ki pa ne pomenijo bolezni. Občasno se pojavljajo pri vseh ljudeh. Večina ljudi ima vsaj en prezgodnji utrip dnevno.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja