Farmaderbe Mucolid Bronc za grlo, 24 bonbonov

<p>Farmaderbe Mucolid Bronc je prehransko dopolnilo s propolisom, navadnim dihnikom, rosiko in borom; brez sladkorja, s sladili.</p>

Farmaderbe Mucolid Bronc je prehransko dopolnilo s propolisom, navadnim dihnikom, rosiko in borom; brez sladkorja, s sladili.

544604 29971

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

GRLO, DIHANJE

Več o učinkih prehranskega dopolnila je napisano na gornji povezavi, pod alinejo kako izdelek deluje.

Farmaderbe Mucolid Bronc je prehransko dopolnilo s propolisom, navadnim dihnikom, rosiko in borom; brez sladkorja, s sladili.

Sestavine Farmaderbe Mucolid Bronc dopolnila

sladila: izomalt, maltitol v sirupu, steviol glukozidi; propolis 0,5 %, izvleček rosike 0,5 %, izvleček navadnega dihnika 0,5 %, mentol, evkaliptus, sredstvi za uravnavanje kislosti: citronska kislina in vinska kislina; eterično olje bora, arome.

Način uporabe Farmaderbe Mucolid Bronc dopolnila

Zaužiti po potrebi.

Vsebnost sestavin prehranskega dopolnila

Vsebnost v 100 g izdelka:

97 g - oglikovih hidratov

0,1 g soli

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Izdelki za vneto grlo!

Ljudje pogoltnemo slino v povprečju petkrat na minuto, zato se lahko dokaj hitro zavemo bolečine v predelu grla. Ta je lahko kratkotrajna in traja le nekaj dni ali pa vztraja tudi več tednov oz. mesecev....

Preberi več...

Ali ste vedeli

Očesni tumorji

Koga lahko bolezen prizadene?
Retinoblastom je maligni tumor na mrežnici. Z zasnovo za retinoblastom se rodi približno eden na 18.000 otrok, bolezen pa večinoma izbruhne pred drugim rojstnim dnem. Ko tumor raste, potisne oko na stran, torej v škiljenje. Prav tako se lahko agresivno in hitro zaraste v možganih in povzroči smrt. Tvorba sicer nastane na podlagi genske okvare, se pa kljub temu zelo redko podeduje. Večina primerov (92 odstotkov) nastane na podlagi novonastale spremembe (mutacije) dednih zasnov. Le 8 odstotkov bolezni se pojavi v družini v večjem številu, to pomeni, da jih otroci avtosomalnodominantno podedujejo od staršev: v povprečju zboli 45 odstotkov potomcev.

Tumor raste zelo hitro in umrljivost pri majhnih retinoblastomih znaša 8 odstotkov. Če je prizadet tudi vidni živec, je smrtnost 65-odstotna.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja