Favn Bio Evkalipt citriodora, 10 mL

Favn Bio Evkalipt citriodora je biološko pridenano eterično olje evkaliptusa. Olje se zelo dobro kombiniira z rožmarinovim, cedrinim, sivkinim, eteričnim oljem ter oljem geranije, sandalovine ter bora. Favn Bio Evkalipt citriodora je biološko pridenano eterično olje evkaliptusa. Olje se zelo dobro kombiniira z rožmarinovim, cedrinim, sivkinim, eteričnim oljem ter oljem geranije, sandalovine ter bora.
542075 19665

Ocene in mnenja

Opis

Favn Bio Evkalipt citriodora je biološko pridenano eterično olje evkaliptusa. Olje se zelo dobro kombiniira z rožmarinovim, cedrinim, sivkinim, eteričnim oljem ter oljem geranije, sandalovine ter bora.

Poreklo tega eteričnega olja je Brazilija, pridobiva pa se s konvencionalno parno destilacijo listov citridore.

Eucalyptus citriodora eterično olje ali z rugim imenom, ki še bolje opisuje njeno značilnost je limonin evkalipt, saj ima tako pridobljeno eterično olje prijeten vonj po limoni. Eterično olje blagodejno deluje v primeru prehladov vseh vrst, s pridom pa ga uporabite tudi v času morebitnih dihalnih težav.

Izdelek ima tako prijetne in privlačne note, da se uporalbja celo v parfumeriji - prav zaradi visoke vsebnosti citronellala.

Izdelek ne nanašajte direktno dermalno - po potrebi ga lahko uporabljate v tako imenovanih uparjalnikih, ki naredijo prostor bolj prijeten.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Favn Favn
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov