Favn Eteris Božična noč mešanica dišav, 10 mL

Favn Eteris Božična noč mešanica dišav je prijetna dišavna mešanica, narejena iz številnih eteričnih olj, ki delujejo sinergistično in prinesejo v vaš dom toplino ter prijetno vzdušje. Favn Eteris Božična noč mešanica dišav je prijetna dišavna mešanica, narejena iz številnih eteričnih olj, ki delujejo sinergistično in prinesejo v vaš dom toplino ter prijetno vzdušje.
26095 26095

Ocene in mnenja

Opis

Favn Eteris Božična noč mešanica dišav je prijetna dišavna mešanica, narejena iz številnih eteričnih olj, ki delujejo sinergistično in prinesejo v vaš dom toplino ter prijetno vzdušje.

Eterična olja, še posebej v premišljenih kombinacijah tvorijo prijetne diave, kar omogoča lažjo ter enostavno sprostitev vašega organizma. V času praznikov je pomembno, da se sprostite, se odpočijete od številnih naporov skozi celotno leto, predvsem pa je pomembno, da se tudi ljudje okoli vas počutijo odlično.

Mešanica eteričnih olj, ki je združena pod imenom mešanica Božična noč je pripravljena iz zelo kvalitetnih eteričnih olj, ki niso razredčena in so predvsem originalna esencialna olja. Vonj tovstnega izbora eteričnih olj je vonj, ki je izrazit, intenziven ter predvsem dolgotrajen. 

Sestavine mešanice olj Favn Eteris Božična noč

Mešanica vsebuje sledeča eterična olja, ki raznežijo vaše čute:

  • eterično olje pomaranče
  • cimetovo eterično olje
  • eterično olje zimzelena

Eterična olja so certificirana s certifikatom Aromacert.

Prednost izdelka: 100 % mešanica eteričnih olj

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Favn Favn
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov