x
Vse kategorije
Liposomsko železo - okus meta, 150 mL
Liposomsko železo - okus meta, 150 mL
Oceni izdelek in zasluži

Liposomsko železo - okus meta, 150 mL

Proizvajalec: Hymato
Tekoče prehransko dopolnilo z železom, huminsko kislino, PABA, in l-argininom. Brez dodanega sladkorja, GSO in laktoze. Primerno za vegane.
Cena: 11,86 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Dišavameta
Okusmeta
Težavapomanjkanje železa
Vsebuježelezo

Video

Ocene in mnenja

Opis

Tekoče prehransko dopolnilo z železom, huminsko kislino, PABA, in  l-argininom. Brez dodanega sladkorja, GSO in  laktoze. Primerno za vegane.

Priporočen dnevni  odmerek dopolnila

5 ml (1 priložena merica/ čajna žlička).

Pred uporabo  dobro pretresite in odmerek razredčite  z 1-2 dl tekočine ( voda, čaj, sok..).

Sestavine liposomske tekočine

prečiščena voda, huminska kislina, železov (II)- bisglicinat, gostilo: jabolčni pektin, emulgator: sojin lecitin,para-amino-bezojska kislina(PABA), l-arginin,konzervans: kalijev sorbat, mentol (0,045 w/w%) 

Tabela sestavin

Vsebnost na odmerek

5ml

%NRV/5ml

Huminska kislina

100mg

ND

PABA

50mg

ND

L-arginin

50mg

ND

Železo (Fe)

35mg

250%

Priporočen dnevni odmerek

5 ml (1 priložena merica/ čajna žlička)  Pred uporabo  dobro pretresite in odmerek razredčite  z 1-2 dl tekočine ( voda, čaj, sok..). Sestavine: prečiščena voda, huminska kislina, železov (II)- bisglicinat, gostilo: jabolčni pektin, emulgator: sojin lecitin,para-amino-bezojska kislina(PABA), l-arginin,konzervans: kalijev sorbat, mentol (0,045 w/w%) 

Priloge

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Pomembno je, da je mladostnik usmerjen k ciljem in se ne ukvarja z razmišljanjem o problemih, ki ga žulijo, saj jih z razglabljanjem in tarnanjem ne bo rešil. S pozitivnim načinom mišljenja in prepričanjem v uspeh bo dosegel več kot z analiziranjem vzrokov o problemih, ki ga žulijo, ali s pretirano previdnostjo, ki ne dopušča tveganja. Pomembno je tudi, ali pri načrtovanju razmišlja o skupinskem delu in skupnih ciljih ali je usmerjen k sebi (egocentrično). Večje zadoščenje mu nudijo cilji, ki so usmerjeni k socialnemu okolju, saj bo čutil večjo pripadnost in povezanost s skupnostjo. Usmerjenost vase povzroča osamljenost.

Prvi del delavnice naj mentor izpelje kot stik s seboj. Udeležence pozove, naj si predstavljajo, kaj je trenutno polje dogajanja, kakšno je ozadje in kakšni so liki, ki vznik ajo iz tega ozadja. S tem si osvežijo spomin na že obravnavane vsebine o polju, likih in ozadju. Pri poročanju o vsebini in doživljanju naj bo mentor pozoren zlasti na morebitne like oz. na potrebe, ki »tiščiio« in terjajo zadovoljitev. Ker časa ni na pretek, bo dovolj, da poročajo le tisti, ki želijo oz. so v polju zasledili potrebo, ki »tišči«.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Spletne vsebine

ANEMIJA, SRCE IN KRVNI OBTOK

Anemija je pomanjkanje rdečih krvnih telesc (eritrocitov) in/ali rdečega krvnega barvila (hemoglobina). Hemoglobin prenaša življenjsko pomemben kisik in daje rdečim krvnim telescem barvo. Anemija lahko nastane pri otrocih zaradi izgube krvi... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Dišavameta
Okusmeta
Težavapomanjkanje železa
Vsebuježelezo

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.