Favn Eteris Zimski večer mešanica dišav, 10 mL

Favn Eteris Zimski večer mešanica dišav je prijetna dišavna mešanica, narejena iz številnih eteričnih olj, ki delujejo sinergistično in prinesejo v vaš dom toplino ter prijetno vzdušje, prijetno vzdušje zime. Favn Eteris Zimski večer mešanica dišav je prijetna dišavna mešanica, narejena iz številnih eteričnih olj, ki delujejo sinergistično in prinesejo v vaš dom toplino ter prijetno vzdušje, prijetno vzdušje zime.
451762 26092

Ocene in mnenja

Opis

Favn Eteris Zimski večer mešanica dišav je prijetna dišavna mešanica, narejena iz številnih eteričnih olj, ki delujejo sinergistično in prinesejo v vaš dom toplino ter prijetno vzdušje, prijetno vzdušje zime.

Eterična olja, še posebej v premišljenih kombinacijah tvorijo prijetne diave, kar omogoča lažjo ter enostavno sprostitev vašega organizma. V času praznikov je pomembno, da se sprostite, se odpočijete od številnih naporov skozi celotno leto, predvsem pa je pomembno, da se tudi ljudje okoli vas počutijo odlično.

Mešanica eteričnih olj, ki je združena pod imenom mešanica Zimski večer je pripravljena iz zelo kvalitetnih eteričnih olj, ki niso razredčena in so predvsem originalna esencialna olja. Vonj tovstnega izbora eteričnih olj je vonj, ki je izrazit, intenziven ter predvsem dolgotrajen. 

Sestavine mešanice olj Favn Eteris Zimski večer

Mešanica vsebuje sledeča eterična olja, ki raznežijo vaše čute:

  • eterično olje kardamom
  • eterično olje pomaranče
  • eterično olje klinčka

Eterična olja so certificirana s certifikatom Aromacert.

Prednost izdelka: 100 % mešanica eteričnih olj

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Favn Favn
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja